calgon-gel-hygiene-750ml

Calgon Gel Hygiene Plus wasmachinereiniger - 750ML - Reinigt en ontkalkt

Calgon Gel Hygiene Plus wasmachinereinig...

€ 6,99
per stuk (incl. btw)

Calgon Gel Hygiene Plus wasmachinereiniger - 750ML - Reinigt en ontkalkt

Calgon
Art. nr. 201684895

€ 6,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Calgon Gel Hygiene Plus wasmachinereiniger - 750ML - Reinigt en ontkalkt"

  • Verwijder kalkaanslag in je wasmachine
  • Voorkom slechte geurtjes in de wasmachine
Na verloop van tijd ontstaat er kalkaanslag en stapelen vuil, vezels en wasmiddelresten zich op achter de trommel, op de weerstand en in de slangen van uw wasmachine. Ze verminderen de prestaties, zorgen ervoor dat de machine vuil wordt en kunnen slechte geurtjes veroorzaken.
Dankzij hun snelle oplossing nemen de werkzame stoffen in de gel onmiddellijk alle vitale onderdelen van uw machine onder handen. Ze bieden optimale bescherming tegen kalkaanslag en helpen vuil, vezels en wasmiddelresten te verwijderen. Voortaan behoren slechte geurtjes tot het verleden, uw machine blijft schoon tijdens de wasbeurten en ze werkt optimaal.
Met Calgon 3in1 gel volstaat in gebieden met zacht water de aanbevolen minimale hoeveelheid wasmiddel. Zo kunt u tot 35 % wasmiddel uitsparen.

Gebruiksinformatie

Voeg met de doseerdop de aanbevolen hoeveelheid Calgon 3in1 direct aan uw wasgel toe in het bakje voor wasmiddel van uw wasmachine. Als u waspoeder of een wastablet gebruikt, doe het dan met uw wasgoed in de trommel en giet Calgon 3in1 in het bakje voor wasmiddel. Gebruik de gel bij elke wasbeurt, bij alle temperaturen en op alle soorten kleding.

Verwijdert kalkaanslag om de prestaties van uw wasmachine dag na dag te behouden en ze te beschermen tegen storingen. Verwijdert resten om uw machine schoon te houden en slechte geurtjes te voorkomen.

Productspecificaties

Gewicht: 0.88 kg
Inhoud: 0.75 l