ficus-pumila-hanging-bush-60cm-in-pot

Emerald kunstplant ficus pumila hanging bush 60 cm in pot

Emerald kunstplant ficus pumila hanging ...

€ 8,99
per stuk (incl. btw)

Emerald kunstplant ficus pumila hanging bush 60 cm in pot

Art. nr. 201683995

€ 8,99 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Emerald kunstplant ficus pumila hanging bush 60 cm in pot"

  • Kunstplant
  • Geen zorg nodig
  • 60 cm lang
  • Met ophangkoordje

Met deze "Freddie the ficus" haal je groen in huis, zonder de nodige zorg! Deze ficus is voorzien van een koordje zodat je deze overal in huis kan ophangen. Je kan deze ook neerzetten op een kast zodat de lange slierten jouw kast sieren. De ficus is 60 cm lang.

De voordelen van kunstplanten?
Sierlijke hangplanten en tropische kamerplanten geven jouw interieur een botanische look. De urban jungle is dan ook niet meer weg te denken uit ons huis en balkon. Hou je wel van wat groen in huis maar heb je helaas niet 's werelds groenste vingers? Dan zijn kunstplanten ideaal voor je! Zo hoef je je geen zorgen te maken om Sergio de Senecio en Freddy de Ficus want deze kunnen zonder oppas alleen thuisblijven tijdens jouw reizen. Ook jouw nieuwsgierige viervoeter en hollende peuter lopen bij nepplanten geen risico om giftige plantensappen binnen te krijgen.

Verkies je toch liever the real deal dan kunnen kunstplanten wel van pas komen in donkere hoekjes waar andere kamerplanten hun bladeren al snel laten hangen. Of wat dacht je van wat oerwoud vibes in jouw toilet of op de babykamer? Nog een groot voordeel van onze planten: je hoeft niet langer rond te zeulen met zware zakken potgrond en gieters vol water. Maxi plezier en mini onderhoud!

Productspecificaties

Gewicht: 0.21 kg
Inhoud: 1 stuk(s)