Hozelock-Green-Power-XL

Hozelock elektrische onkruidbrander 'Green Power XL'

Hozelock elektrische onkruidbrander 'Gre...

€ 111,65 € 87,72
per stuk (incl. btw)

Hozelock elektrische onkruidbrander 'Green Power XL'

Hozelock
Art. nr. 201665035
€ 111,65

€ 87,72 per stuk (incl. btw)

Bespaar 21%
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Hozelock elektrische onkruidbrander 'Green Power XL'"

  • Milieuvriendelijke onkruidbestrijding, zonder pesticiden
  • Kan ook dienen als BBQ-aansteker
Deze nieuwe elektrische onkruidbrander 'Green Power XL' werkt 5x sneller en doeltreffender dan bestaande onkruidbranders dankzij het XL onkruidschild en de krachtige 2000 W motor met een keramisch verwarmingselement dat een temperatuur van 600 °C genereert.

De extra grote beschermkap garandeert een gelijkmatige verdeling van de warmte over het volledige schild. Het is dan ook ideaal voor de behandeling van grote oppervlakken zoals grind, paden en randen. Het extra grote schild kan gemakkelijk worden vervangen door de meegeleverde kleine ronde beschermkap dat ook kan worden gebruikt voor precisiebehandelingen in bijvoorbeeld het gazon of de moestuin.

Voor meer comfort en controle tijdens het gebruik, is de Green Power XL onkruidbrander uitgerust met een extra handvat voor eenvoudig manoeuvreren door de tuin. Na gebruik kan de Green Power XL veilig worden opgeborgen dankzij de ventilatorstand, waardoor de brander veilig kan afkoelen. Bovendien zorgt de extra steun op het apparaat ervoor dat de verwarmde onderdelen de grond niet kunnen raken.

Over Hozelock:
Met ruim een halve eeuw ervaring in de tuinsector, weten ze bij Hozelock hoeveel voldoening tuinieren kan geven, daarom worden tuiniers graag geholpen om het meeste uit hun tuin te halen.

Productspecificaties

Gewicht: 1.97 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 12L x 20B x 115H cm
Verpakkingsafmetingen: 19L x 20.5B x 117H cm