Ontbijt-op-bed-tafeltje-dienblad-51x38

Secret de Gourmet ontbijt op bed tafeltje - Rechthoekig dienblad met uitklapbare pootjes - 50 x 30 cm - Gemaakt van bamboe

Secret de Gourmet ontbijt op bed tafeltj...

€ 11,99
per stuk (incl. btw)

Secret de Gourmet ontbijt op bed tafeltje - Rechthoekig dienblad met uitklapbare pootjes - 50 x 30 cm - Gemaakt van bamboe

5Five
Art. nr. 201606576

€ 11,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
13 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Secret de Gourmet ontbijt op bed tafeltje - Rechthoekig dienblad met uitklapbare pootjes - 50 x 30 cm - Gemaakt van bamboe"

Verwen jezelf of een geliefde met dit rechthoekige bamboe ontbijt op bed dienblad. Dit serveertafeltje is ontworpen voor ultiem comfort en gemak, perfect voor een ontspannen ontbijt op bed, maar ook ideaal voor andere activiteiten zoals het bekijken van een film op je laptop of het lezen van een goed boek. De inklapbare pootjes en handige handvaten maken dit dienblad veelzijdig en handig in gebruik.

Gemaakt van duurzaam bamboe, straalt dit dienblad warmte en stijl uit. De natuurlijke bruine kleur voegt een vleugje rustieke charme toe aan je ontbijt op bed ervaring. Met een afmeting van 65,5 x 30 x 23 cm met uitgeklapte pootjes, biedt het voldoende ruimte voor een smaakvol ontbijt of andere activiteiten.

Dankzij het gebruik van bamboe is dit dienblad niet alleen stijlvol maar ook eenvoudig te reinigen. Een vochtige doek is voldoende om het dienblad schoon te maken, waardoor je meer tijd hebt om te genieten en minder tijd kwijt bent aan opruimen.

Productspecificaties

Gewicht: 2.45 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 30L x 50B x 10H cm