Swiffer-duster-XXL-starterkit-1-handvat-2-navulling-

Swiffer Duster XXL startersset - 1 lange duster met 2 navullingen

Swiffer Duster XXL startersset - 1 lange...

€ 5,95
per stuk

Swiffer Duster XXL startersset - 1 lange duster met 2 navullingen

(0)
swiffer
Art. nr. 201601850

€ 5,95 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Swiffer Duster XXL startersset - 1 lange duster met 2 navullingen"

Ontmoet je nieuwe geheime wapen in de strijd tegen stof, vuil en haar - de Swiffer Duster XXL!

Met de Swiffer Duster XXL vang en houd je tot 3 keer meer stof en haar vast dan met een gewone plumeau. Dankzij de duizenden licht gecoate pluizige vezels is het een krachtig hulpmiddel om stof, haar en allergenen van huisstofmijten, katten en honden op oppervlakken vast te houden, ongeacht de hoogte.

De telescopisch uitschuifbare duster kan tot 90 cm worden uitgeschoven, waardoor je gemakkelijk hoge, lage en smalle plekjes kunt bereiken. De flexibele kop kan in 4 richtingen worden gedraaid en vastgezet, waardoor je zelfs de moeilijkst bereikbare plekjes zoals hoeken van kasten, plinten, radiatoren, jaloezieën en elektronica moeiteloos kunt schoonmaken.

De Swiffer Duster stofdoekjes beschikken over unieke vezels die van vorm veranderen, waardoor je bijna elk oppervlak kunt afstoffen zonder het stof in huis te verspreiden. Ze zijn perfect voor het verwijderen van het haar van je huisdieren en ideaal voor mensen met een stofallergie.

Met het ergonomische handvat dat perfect in de hand ligt, maakt de Swiffer Duster XXL het afstoffen niet alleen effectief, maar ook comfortabel. En met de bijgeleverde duster navullingen kun je blijven genieten van een schoon en fris huis!

Laat de Swiffer Duster XXL je helpen om van afstoffen een gemakkelijke en zelfs leuke taak te maken. Ga de strijd aan tegen stof en vuil met dit onmisbare schoonmaakhulpmiddel!

Productspecificaties

Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 12.8L x 5.4B x 28.7H cm

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.