Classic-Tower-340

Leifheit Classic Tower 340 droogrek - 34M drooglengte

Leifheit Classic Tower 340 droogrek - 34...

€ 54,89
per stuk (incl. btw)

Leifheit Classic Tower 340 droogrek - 34M drooglengte

Leifheit
Art. nr. 197088

€ 54,89 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Leifheit Classic Tower 340 droogrek - 34M drooglengte"

  • Klein oppervlak, grote capaciteit
  • Flexibel ontwerp
  • Gemakkelijke verplaatsing
  • Ruimtebesparend
  • Georganiseerd drogen met zijhangerhouders en kleerhangeropties

De Leifheit Droogtoren Classic Tower 340 is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een compacte en efficiënte manier om kleding te drogen. Met een bescheiden oppervlakte van slechts 69 cm bij 73 cm, past deze droogtoren moeiteloos in elke kleine ruimte, of het nu een nis, balkon of badkamer is. Het is een echt ruimtewonder dat veel droogruimte biedt op een beperkte ruimte.

Met een indrukwekkende drooglengte van 34 meter, biedt deze droogtoren ruimte voor maar liefst vier wasmachineladingen wasgoed. De roosters van de droogniveaus zijn individueel inklapbaar, waardoor zelfs extra grote of lange stukken wasgoed eenvoudig kunnen worden opgehangen. Of je nu delicate kledingstukken wilt drogen of grotere items zoals lakens en dekens, de Classic Tower 340 is er klaar voor!

Het ingenieuze inklapbare frame stelt je in staat om de droogtoren aan één kant te gebruiken als dat nodig is, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen van het rek. Daarnaast beschikt de droogtoren over twee zijhangerhouders en zes openingen voor het ophangen van extra kleerhangers, waardoor je nog meer ruimte hebt om je wasgoed te organiseren.

Een groot voordeel van de Classic Tower 340 is de mobiliteit. Dankzij de vier soepele 360°-wielen kun je de droogtoren moeiteloos in alle richtingen verplaatsen, zelfs wanneer deze volledig beladen is. Geen gedoe meer met tillen en verplaatsen van zwaar wasgoed!

En als je klaar bent met drogen, kun je de droogtoren eenvoudig inklappen, waardoor het een vlak en ruimtebesparend profiel krijgt. Je kunt het zelfs moeiteloos tussen een muur en kast schuiven, waardoor je nog meer ruimte in je huis bespaart.

Productspecificaties

Gewicht: 3.7 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 7.5L x 71B x 145H cm