Bakvorm-Taartvorm-set-van-3

Secret de Gourmet bakvorm - Set van 3 springvormen - Hart 22 x 20 cm / Rond Ø 24 cm / Vierkant 26 x 26 cm

Secret de Gourmet bakvorm - Set van 3 sp...

€ 12,99
per stuk (incl. btw)

Secret de Gourmet bakvorm - Set van 3 springvormen - Hart 22 x 20 cm / Rond Ø 24 cm / Vierkant 26 x 26 cm

Secret de Gourmet
Art. nr. 165184

€ 12,99 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Secret de Gourmet bakvorm - Set van 3 springvormen - Hart 22 x 20 cm / Rond Ø 24 cm / Vierkant 26 x 26 cm"

Maak van elk bakmoment een feest met deze hoogwaardige bakvormenset van 3 stuks! Of je nu een heerlijke taart wilt bereiden voor de verjaardag van je kleintjes, jezelf wilt trakteren op iets lekkers, of indruk wilt maken op familie en buren met jouw culinaire vaardigheden, deze set is jouw geheime wapen in de keuken.

De set bestaat uit drie prachtige vormen met verschillende designs, waarmee je eindeloos kunt variëren en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Elke vorm is uitgerust met een handige sluiting en een demonteerbare bodem, waardoor het bakken en serveren moeiteloos verloopt.

Met een indrukwekkende hittebestendigheid tot 250 graden Celsius zijn deze vormen geschikt voor diverse bakrecepten. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je creaties moeiteloos uit de vorm komen, en de professionele zwarte kleur voegt een stijlvolle touch toe aan je bakkunsten.

Of je nu kiest voor de vierkante, ronde of hartvormige bakvorm, elke vorm in de set is vaatwasserbestendig, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is. Geniet van het gemak en de veelzijdigheid van deze bakvormenset en start snel met het bakken van de meest heerlijke cakes en taarten! Laat je inspireren en maak van elk bakavontuur een groot succes. Bestel nu deze kwaliteitsvolle set en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van bakken!

Productspecificaties

Gewicht: 1.07 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 26L x 26B x 10H cm