Automatic-Vent-Opener

Vitavia Raamopener Thermovent - Automatische Raamopener op Zonne-energie

Vitavia Raamopener Thermovent - Automati...

€ 49,99
per stuk (incl. btw)

Vitavia Raamopener Thermovent - Automatische Raamopener op Zonne-energie

Vitavia
Art. nr. 159418

€ 49,99 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Vitavia Raamopener Thermovent - Automatische Raamopener op Zonne-energie"

Ben je een kaseigenaar en maak je je zorgen over de warmte binnen je kas? Maak je geen zorgen meer! Met de Vitavia raamopener thermovent hoef je niet meer thuis te zijn om de ramen te openen. Deze automatische raamopener werkt autonoom op zonne-energie en zorgt ervoor dat je ramen langzaam en zachtjes opengaan bij hogere temperaturen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over glasbreuk of plotseling dichtvallende ramen. Ontdek nu het onmisbare gemak van deze automatische raamopener!

  • Gemakkelijk te installeren en te gebruiken.
  • Geschikt voor het automatisch openen en sluiten van tuinkasramen.
  • Werkt op zonne-energie, geen elektriciteit nodig.
  • Regelt de temperatuur in de tuinkas door ramen te openen en sluiten.
  • Helpt om een optimale groeiomgeving te creëren voor planten.
  • Compatibel met Vitavia tuinkassen en andere kassen met een geschikt raamsysteem.

Automatische raamopeners werken autonoom volgens de zonnewarmte
De Vitavia raamopener thermovent is een automatische raamopener die zelfstandig werkt op basis van zonnewarmte. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken als je niet thuis bent en het warm wordt. De ramen van jouw tuinkas zullen automatisch opengaan, waardoor de temperatuur in de kas op een comfortabel niveau blijft.

Opgelet: bij vrieskoude kan schade ontstaan. U verwijdert daarom in de winter best de cilinder uit de raamopener!

Handig voor als je op vakantie gaat
Deze raamopener is niet alleen praktisch als je thuis bent, maar ook wanneer je op vakantie gaat. Je hoeft niemand lastig te vallen om de ramen voor je open te zetten of te sluiten. De automatische raamopener regelt dit allemaal zelf, zodat jij met een gerust hart op vakantie kunt gaan en bij terugkomst een gezonde kas aantreft.

Veilig en zacht sluiten zonder glasbreuk
Misschien nog het grootste voordeel! De Vitavia raamopener thermovent werkt op een zachte en veilige manier. Het systeem functioneert als een hydraulisch pompje met een staafje en cilinder, dat reageert op temperatuurschommelingen. Bij een hogere temperatuur zet de staaf uit en duwt het venster langzaam open via een hefboommechanisme. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor plots dichtvallende ramen en glasbreuk.

FAQ

1. Hoe werkt de Vitavia raamopener thermovent?
De Vitavia raamopener thermovent werkt op basis van temperatuur. Wanneer de temperatuur stijgt, gaat de raamopener automatisch open om frisse lucht binnen te laten. Zodra de temperatuur daalt, sluit de raamopener weer. Zo wordt de temperatuur en luchtcirculatie in jouw kas optimaal gereguleerd.

2. Is de Vitavia raamopener thermovent geschikt voor mijn type kas?

Ja, de Vitavia raamopener thermovent is geschikt voor vrijwel alle types kassen. Of je nu een tuinkas, hobbykas of professionele kas hebt, deze raamopener past op de meeste kozijnprofielen. Controleer wel even de afmetingen en specificaties om er zeker van te zijn dat de raamopener compatibel is met jouw kas.

Productspecificaties

Inhoud: 1 stuk(s)