Loda-Sodareiniger-en-ontvetter-750ml

Loda sodareiniger en ontvetter - 750ML

Loda sodareiniger en ontvetter - 750ML

€ 3,99
per stuk (incl. btw)

Loda sodareiniger en ontvetter - 750ML

loda
Art. nr. 146316

€ 3,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Loda sodareiniger en ontvetter - 750ML"

  • Inhoud: 750ml

Sinds LODA in 1999 de laatste sodakristallenproducent in België heeft overgenomen hebben wij ons toegespitst op het produceren van een verbeterde kwaliteit soda. Dit komt tot uiting in de egale vorm en de mooie witte kleur van de kristallen. Hierdoor zijn wij met dit product op de Belgische markt ook toonaangevend geworden.
Zowel de professionele gebruiker als de huisvrouw/man weten de kwaliteit van ons product naar waarde te schatten.
Naast de sodakristallen hebben wij recent ook een gebruiksvriendelijke en zeer doeltreffende vloeibare sodareiniger op de markt gebracht. Dit topkwaliteitsproduct heeft een uitgebreide waaier van toepassingsmogelijkheden en biedt een oplossing voor de meeste van uw poetsproblemen.

Voorbeelden

Emaille kookpotten – Indien de vuilresten aanbakresten zijn (en geen corrosie) dan is het best om sodakristallen of sodareiniger te gebruiken. Doe een bodem water in de pot, samen met de soda of sodareiniger en breng het zacht aan de kook. Laat lang weken en veeg de bodem schoon met een klassiek keukensponsje. Herhaal dit meerdere malen voor potten die ernstig aangetast zijn. Goed naspoelen.

Afvoer – Los een beker soda op in kokend water en giet dit heel langzaam in de leiding. Laat inwerken, na een half uur spoel je na met een paar liter kokend water.

Wasmachine – Giet een paar liter water en een handvol opgeloste sodakristallen in de trommel van de wasmachine als je met vakantie gaat. + Was éénmaal per maand een witte was op de hoogste temperatuur. Voeg een scheutje soda toe. Alle schimmels en bacteriën die zich eventueel in de leidingen bevinden, roei je zo uit.

Het tuinpad – kan ’s winters erg glibberig zijn. Schrob regelmatig met soda.

Planten – maak oude aardwerkpotten met sodawater schoon voordat je er opnieuw planten inzet. Eventuele bacteriën breng je zo niet over naar de volgende plant.

Vogelpoep – Vlekken op textiel schraap je eerst zoveel mogelijk weg, daarna smeer je ze in met een papje soda en water of sodareiniger. Hierna gewoon wassen.

Productspecificaties

Gewicht: 0.8 kg
Inhoud: 0.75 l