handmatige-hakselaar-mini

5Five handmatige groentensnijder - Compact formaat

5Five handmatige groentensnijder - Compa...

€ 4,99
per stuk (incl. btw)

5Five handmatige groentensnijder - Compact formaat

5Five
Art. nr. 143606

€ 4,99 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "5Five handmatige groentensnijder - Compact formaat"

Maak het bereiden van maaltijden gemakkelijker en efficiënter met de 5five Second Chopper Hakmolen. Deze handige groentesnijder met trekkoord is voorzien van roestvrijstalen messen en heeft een capaciteit van 400 ml, waardoor het perfect is voor het hakken van groenten, kruiden, uien en nog veel meer.

Dankzij het slimme ontwerp met trekkoord is deze groentehakker snel en eenvoudig te gebruiken. Plaats eenvoudig de ingrediënten in de hakmolen, trek aan het koord en binnen enkele seconden zijn uw groenten fijngehakt en klaar voor gebruik in uw favoriete gerechten.

Deze groentesnijder is een handig keukengereedschap dat niet mag ontbreken in elke keuken. Het biedt een snelle en gemakkelijke manier om groenten en kruiden te snijden, waardoor u tijd bespaart tijdens het koken en geniet van gelijkmatig gehakte ingrediënten voor heerlijke maaltijden.

Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag thuis kookt, de 5five Second Chopper Hakmolen is de perfecte aanvulling op uw keukengerei en maakt het bereiden van voedsel leuker en efficiënter.

Productspecificaties

Gewicht: 0.2 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 12.5L x 12.5B x 9.5H cm