Bees-Butterflies-Tulipa-clusiana-Danique-per-10

Baltus tulpenbollen 'Tulipa Clusiana Danique' voorjaarsbloeiers - Roze / Wit - 10 bloembollen - Aantrekkelijk voor bijen en vlinders

Baltus tulpenbollen 'Tulipa Clusiana Dan...

6,99 €
par unité

Baltus tulpenbollen 'Tulipa Clusiana Danique' voorjaarsbloeiers - Roze / Wit - 10 bloembollen - Aantrekkelijk voor bijen en vlinders

(0)
baltus
N° d'art. 201963459

6,99 € par unité (incl. vat)

Commandé maintenant, envoyé demain au plus tard
N'hésitez pas, seulement 3 de pièces disponibles
  • Livraison dans toute la France pour 15€
  • Conseils personnalisés par nos spécialistes
  • Payez en toute sécurité
Payez en toute sécurité avec

Informations sur le produit "Baltus tulpenbollen 'Tulipa Clusiana Danique' voorjaarsbloeiers - Roze / Wit - 10 bloembollen - Aantrekkelijk voor bijen en vlinders"

Deze verpakking bevat 10 najaarsbloembollen van de 'Tulipa Clusiana Danique', een elegante tulp met een roze en witte kleurencombinatie. De bloemen zijn geliefd bij bijen en vlinders, waardoor ze een levendige aanvulling zijn op je lentetuin.

Waar staat de Tulipa Clusiana Danique symbool voor?

Tulpen staan voor diepe emoties zoals liefde en passie. De roze en witte tinten van de 'Clusiana Danique' voegen een extra dimensie van zuiverheid en romantiek toe. De combinatie van deze kleuren staat symbool voor een zuivere, liefdevolle verbinding.

Over Baltus

Baltus Bloembollen staat synoniem voor hoogwaardige bloembollen die de schoonheid in jouw tuin of bloemperk kunnen verrijken. Met een passie voor kwaliteit en schoonheid biedt Baltus een groot aanbod aan verpakte bloembollen van de beste kwaliteit. De bloembollen zijn zorgvuldig geselecteerd en geteeld zodat jij kan genieten van de mooiste bloemen. Baltus is de meest complete bloembollen groothandel van Europa en levert de beste kwaliteit verpakte bloembollen.

Spécifications

Contenu: 10 pc
Dimensions de l'emballage: 16L x 10W x 20H cm

Évaluations

0 sur 0 évaluations

Laissez une évaluation !

Partagez avec d'autres clients votre avis sur le produit.