Opblaasbare-spa-deksel-125cm

Opblaasbare spa deksel ø125cm

Opblaasbare spa deksel ø125cm

57,51 €
par unité

Opblaasbare spa deksel ø125cm

Exit Toys
N° d'art. 201880131

57,51 € par unité

Temporairement indisponible
  • Livraison dans toute la France pour 15€
  • Conseils personnalisés par nos spécialistes
  • Payez en toute sécurité
Payez en toute sécurité avec

Informations sur le produit "Opblaasbare spa deksel ø125cm"

  • Geschikt voor de EXIT Silver Classic spa (2 personen)
  • Versnelt het verwarmen van het water
  • Voorkomt warmteverlies
  • Weert vuil en regenwater
  • Eenvoudig in gebruik
De opblaasbare spa deksel ø125cm is een handige deksel voor het luchtdicht afsluiten van je spa. De deksel maat ø125cm is geschikt voor de Silver Classic spa (2 personen) van EXIT Toys. Blaas de ronde deksel eenvoudig op met de multifunctionele pomp van de spa en plaats de deksel vervolgens onder het afdekzeil. De deksel zorgt ervoor dat het water in de spa sneller warm wordt, op temperatuur blijft en het regenwater beter van het afdekzeil afloopt.

De spa deksels zijn gemaakt van hoogwaardig pvc en kunnen goed tegen een stootje. Omdat de deksel volledig onder het afdekzeil van de spa ligt, hou je een rustige uitstraling in de tuin. De deksel is licht van gewicht en eenvoudig te plaatsen en te verwijderen tussen de spa bezoeken door.

Let op: de diameter van een spa deksel moet kleiner zijn dan de diameter van de spa zelf. Deze deksel leg je namelijk op het water, dus tussen de (opblaasbare) wanden van de spa.
Over Exit ToysBuiten beleven kinderen de mooiste avonturen. Bij EXIT Toys zijn ze ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor éxtra veel speelplezier. Want hoe stoerder, mooier en speelser het speelgoed, hoe liever kinderen ermee spelen. Juist daarom staat het ontwerp van de producten voorop bij EXIT. Ze gaan dus graag op zoek naar nét dat beetje extra. Coole accessoires, zoals een trampolinebasket of een overkapping voor op het zwembad, maken buitenspelen iedere keer weer een feest! En jij als ouder? Jij kan gerust zijn dat EXIT Toys veiligheid voorop stelt bij het maken van haar speelgoed.

Spécifications

Code de l'article Exit Toys: 14017
Couleur: Blanc
Diamètre en cm: 125
Formulaire: Ronde
Groupe de produits: Accessoires et entretien du spa
Hauteur en cm: 25
Largeur en cm: 125
Longueur en cm: 125
Rubrique: Spas
Poids: 2.5 kg
Contenu: 1 pc