Solar-cover-voor-Steel-pro-rechth-Didak-Pool-4m

Couverture flottante Didak pour piscine Steel Pro (rectangulaire) - Garde la chaleur à l'intérieur de la piscine

Couverture flottante Didak pour piscine ...

21,99 €
par unité

Couverture flottante Didak pour piscine Steel Pro (rectangulaire) - Garde la chaleur à l'intérieur de la piscine

Compatibel met Bestway Steel Pro zwembaden met L400 x B211 x H81 cm

Didak
N° d'art. 201848979

21,99 € par unité

Commandé avant 15:00, envoyé aujourd'hui
8 pièces en stock
  • Livraison dans toute la France pour 15€
  • Conseils personnalisés par nos spécialistes
  • Payer en toute sécurité
Payer en toute sécurité avec

Informations sur le produit "Couverture flottante Didak pour piscine Steel Pro (rectangulaire) - Garde la chaleur à l'intérieur de la piscine"

  • Vorm: rechthoekig
  • Afmetingen: L376 x B199 cm
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: kunststof
  • Houdt het water warm
  • Milieuvriendelijk & goedkoop
Deze Didak solar cover is rechthoekig met afmetingen L376 x B199 cm. De cover is geschikt voor Bestway Steel Pro zwembaden met L400 x B211 x H81 cm.

De Didak solar cover is een cover waarmee je het water kunt beschermen tegen vuil. Deze cover is eenvoudig aan te brengen en houdt bladeren, vuil en insecten uit het zwembadwater. De isolerende noppenfolie zorgt ervoor dat jouw zwembad op een milieuvriendelijke manier wordt verwarmd als de zon schijnt. Bovendien koelt het zwembad 's nachts minder snel af & gaat het verdamping tegen.


Wat is het verschil tussen een zwembadcover & afdekzeil?

• Een zwembadcover drijft op het water en heeft als doel het zwembad op te warmen, maar deze warmte ook langer vast te houden. Een zwembadcover is dus kleiner dan het oppervlak van jouw zwembad. Dankzij een solar cover wordt jouw zwembad op een milieuvriendelijke (& goedkope!) manier opgewarmd, en koelt het zwembad minder snel af tijdens de nachtelijke uurtjes.
De cover biedt je zwembad ook bescherming tegen viezigheid maar doordat de cover op het water drijft, kunnen er aan de rand van het zwembad nog bladeren drijven. Wil je het zwembad volledig beschermen tegen vallende bladeren? Dan heb je een afdekzeil nodig!

• Een afdekzeil is groter dan jouw zwembad & span je aan over de rand van het zwembad. Deze zorgt ervoor dat het zwembad vrij blijft van dwarrelende bladeren (en andere viezigheid zoals insecten) & je langer van helder water kan genieten.


Wil je graag meer info over de zwembaden?
Neem dan een kijkje in onze zwembadgids!


Over Didak:
Met Didak drijf je stijlvol rond op het zwembad. Hun opblaasbare luchtmatrassen & figuren komen in de gekste prints & alle regenboogkleuren. Daarnaast hebben ze ook heel wat nuttige zwembadproducten, zoals (solar) covers & beschermende vloertegels, in het assortiment. Zo staat Didak garant voor spetterende waterpret, elke keer opnieuw!

Spécifications

Poids: 0.92 kg
Contenu: 1 pc
Dimensions: 53L x 13W x 39H cm
Dimensions de l'emballage: 20L x 40W x 40H cm