EcoLine-onkruidsteker-E5

GARDENA EcoLine onkruidsteker

GARDENA EcoLine onkruidsteker

15,65 € 14,17 €
par unité

GARDENA EcoLine onkruidsteker

GARDENA
N° d'art. 201838446
15,65 €

14,17 € par unité

Commande maintenant, envoyé lundi 03/04
8 pièces en stock
  • Livraison dans toute la France pour 15€
  • Conseils personnalisés par nos spécialistes
  • Payer en toute sécurité
Payer en toute sécurité avec

Informations sur le produit "GARDENA EcoLine onkruidsteker"

  • 25 jaar garantie
  • Voor het eenvoudig verwijderen van onkruid
De EcoLine onkruidsteker helpt je om moeiteloos onkruid met wortel en al uit de grond te steken. De onkruidsteker is vooral geschikt voor het verwijderen van paardenbloemen. De ergonomische handgreep van de onkruidsteker maken dat hij zeer comfortabel is in gebruik.

De kunststof onderdelen worden voor meer dan 85% uit gerecycleerd materiaal vervaardigd en het hout is FSC® 100% gecertificeerd. De handgreep is ergonomisch gevormd waardoor het tuinieren zeer comfortabel wordt. Het uiteinde van de handgreep is vervaardigd van met was behandeld FSC® 100% gecertificeerd hout waardoor dit tuingereedschap een elegante en natuurlijke uitstraling heeft. De EcoLine Onkruidsteker wordt in Europa vervaardigd.

De garantieperiode is 25 jaar.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Spécifications

Poids: 0.25 kg
Contenu: 1 pc
Dimensions de l'emballage: 36.7L x 4.2W x 3H cm