Buten-Food-pinda-in-bulk-12-5kg

Bûten Food - Pinda's in bulkverpakking - 12,5 kg

Bûten Food - Pinda's in bulkverpakking -...

€54.95
per unit

Bûten Food - Pinda's in bulkverpakking - 12,5 kg

Krachtvoer voor de tuinvogels!

Bûten
Art. nr. 201862348

€54.95 per unit

Order now, shipped tomorrow at the latest
Attention! Only 1 piece available
  • Fast delivery, also on saturday
  • Tailored advice from our experts
  • Pay safe online
Pay safe with

Product information "Bûten Food - Pinda's in bulkverpakking - 12,5 kg"

  • Voordelige bulkverpakking
  • Inhoud: 12,5 kg
Wil jij jouw gevleugelde vrienden een handje helpen tijdens de wintermaanden? 🐦 ❄ Schotel ze dan deze knapperige pindanootjes voor!

Pinda's zijn het ideale krachtvoer voor de tuinvogels. Dankzij deze handige bulkverpakking komen de vogels de hele winter door! Lets' get nuts! 🥜

Je kan een speciale pinda feeder opvullen met de nootjes zodat je deze makkelijk een plekje in de tuin, boom... kan geven.

Wist je dat: vogels die hier blijven overwinteren tot 10% van hun gewicht verliezen tijdens de wintermaanden? Serveer de tuinvogels een vliegend buffet van calorierijke mezenbollen om dit gewichtsverlies te compenseren ;) Of wat dacht je van een smakelijke cake met meelwormen en fruitstukjes als dessert? Bekijk hier ons assortiment vogelvoer en feeders/drinkschalen. Zorg ook steeds voor een lauw bakje met water zodat de vogels voldoende kunnen drinken zonder dat het water bevriest.

Zo kies je de perfecte plek voor de feeder!
• Hang de feeder hoog op aan de takken van de bomen of een voederstation zodat de huis- en buurtkatten er niet bij kunnen! Idealiter in de buurt van struiken of bomen met stekelige blaadjes of doornen.
• Hou de voederplaats schoon zodat er geen ongedierte op afkomt of de vogels ziek worden.

Elke vogel eet zoals hij gebekt is
Wist je dat vooral pimpelmeesjes verlekkerd zijn op vetbollen?! Mussen & vinken zijn dan weer dol op zaden & pinda's, en merels houden van zoete rozijnen.

Lees onze blog "Maak jouw winterse tuin klaar voor de dieren" voor nog meer tips van Marcel!

Over Bûten:
Dankzij Bûten voelen alle tuindieren zich welkom in jouw tuin of op het balkon! Van onze gevleugelde vrienden tot pluizige eekhoorns & stekelige egeltjes. Voor bijna elk tuindier hebben ze wel een aangepast huisje, voer of voederstation in het assortiment. Bovendien vind je er ook heel wat leuke tuincadeautjes!

Product specifications

Weight: 12.5 kg
Contents: 12.5 kg
Package dimensions: 13l x 50w x 72h cm