Opblaasbare-spa-deksel-160cm

Opblaasbare spa deksel ø160cm

Opblaasbare spa deksel ø160cm

€54.95
per unit

Opblaasbare spa deksel ø160cm

Exit Toys
Art. nr. 201880133

€54.95 per unit

Order now, shipped Wednesday 31/05
  • Free delivery from € 40
  • Tailored advice from our experts
  • Pay safe online
Pay safe with

Product information "Opblaasbare spa deksel ø160cm"

  • Geschikt voor de Silver Classic spa (4 personen)
  • Versnelt het verwarmen van het water
  • Voorkomt warmteverlies
  • Weert vuil en regenwater
  • Eenvoudig in gebruik
De opblaasbare spa deksel ø160cm is een handige deksel voor het luchtdicht afsluiten van je spa. De deksel maat ø160cm is geschikt voor de Silver Classic spa (4 personen) van EXIT Toys. Blaas de ronde deksel eenvoudig op met de multifunctionele pomp van de spa en plaats de deksel vervolgens onder het afdekzeil. De deksel zorgt ervoor dat het water in de spa sneller warm wordt, op temperatuur blijft en het regenwater beter van het afdekzeil afloopt. De spa deksels zijn gemaakt van hoogwaardig pvc en kunnen goed tegen een stootje. Omdat de deksel volledig onder het afdekzeil van de spa ligt, hou je een rustige uitstraling in de tuin. De deksel is licht van gewicht en eenvoudig te plaatsen en te verwijderen tussen de spa bezoeken door.

Let op: de diameter van een spa deksel moet kleiner zijn dan de diameter van de spa zelf. Deze deksel leg je namelijk op het water, dus tussen de (opblaasbare) wanden van de spa.
Over Exit Toys
Buiten beleven kinderen de mooiste avonturen. Bij EXIT Toys zijn ze ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor éxtra veel speelplezier. Want hoe stoerder, mooier en speelser het speelgoed, hoe liever kinderen ermee spelen. Juist daarom staat het ontwerp van de producten voorop bij EXIT. Ze gaan dus graag op zoek naar nét dat beetje extra. Coole accessoires, zoals een trampolinebasket of een overkapping voor op het zwembad, maken buitenspelen iedere keer weer een feest! En jij als ouder? Jij kan gerust zijn dat EXIT Toys veiligheid voorop stelt bij het maken van haar speelgoed.

Product specifications

Article code Exit Toys: 14019
Color: White
Diameter in CM: 160
Heading: Spas
Height in cm: 25
Length in cm: 160
Product group: Spa accessories and maintenance
Width in cm: 160
Weight: 3.8 kg
Contents: 1 pc