Lay-Z-Spa-90-5-x90-5-x28-2-30mx2-30mx71cm-San-Francisco-HydroJet-Pro

Bestway Lay-Z-Spa San Francisco HydroJet Pro opblaasbare spa - 5-7 personen - 2023

Bestway Lay-Z-Spa San Francisco HydroJet...

€1,499.00
per unit

Bestway Lay-Z-Spa San Francisco HydroJet Pro opblaasbare spa - 5-7 personen - 2023

Met handig touchscreen bedieningspaneel inclusief bekerhouders

Bestway
Art. nr. 201874149

€1,499.00 per unit

Temporarily unavailable
  • Free delivery from € 40
  • Tailored advice from our experts
  • Pay safe online
Pay safe with

Product information "Bestway Lay-Z-Spa San Francisco HydroJet Pro opblaasbare spa - 5-7 personen - 2023"

  • Met handig touchscreen bedieningspaneel inclusief bekerhouders
  • Stroombesparend en automatisch, timergestuurd verwarmingssysteem
  • Eenvoudig en snel in elkaar te zetten
  • Met Freeze Shield™-technologie als winterbescherming
  • Inclusief afdekzeil
  • Inclusief filterpomp
  • Inclusief chloordrijver
  • Inclusief 5 hoofdkussens
Met de Bestway Lay-Z-Spa San Francisco Hydrojet Pro spa geniet je van een luxe spa-ervaring bij je thuis! Deze vierkante grijze opblaasbare spa is geschikt voor 5 tot 7 personen en is eenvoudig op te zetten. Geniet met het hele gezin van een heerlijke bubbelmassage of kom volledig tot rust samen met je partner.

Er zijn 5 comfortabele, verstelbare kussens inbegrepen voor de ultieme ontspanningservaring. Er zijn 2 ergonomische lounges en een lange bank. Elke zitplaats heeft gerichte HydroJet sproeiers ingebouwd voor maximale ontspanning.

Wellness voor thuis, zowel binnen als buiten kan je in de opblaasbare spa relaxen tot zeven personen. Laat je verwennen door de 180 AirJets en 10 verstelbare Hydrojets voor een heerlijk ontspannende bubbelmassage. De maximale temperatuur van deze spa is 40° C. De opblaasbare spa heeft een handig touchscreen bedieningspaneel die je eenvoudig kan bedienen via de Bestway Smart Hub app. Bovendien heeft het bedieningspaneel twee bekerhouders! Ideaal voor een verkoelend drankje tijdens het bubbelen. Je ontvangt een afdekzeil die gemakkelijk kan worden bevestigd en beschermt tegen vuil. Bovendien bespaart dit energie!

De interne beam constructie zorgt voor superieure structurele stabiliteit, lekbestendigheid, duurzaamheid en comfort! Zo kan je de spa zo veel opblazen en laten leeglopen als je zelf wenst. Bovendien is de Lay-Z-Spa het enige merk op de markt met een gronddetectiesysteem. Hierdoor wordt het product geaard, waardoor eventuele elektrische schokken worden voorkomen als het elektrische systeem in contact komt met water.

Deze spa is uitgerust met een pomp voor verwarmen, het snel opblazen, het filteren en het regelen van het massagesysteem. De pomp is gemakkelijk is voorzien van twee bekerhouders voor een verfrissend drankje en/of wat snacks. Daarnaast is ook een ChemConnect dispenser inbegrepen die het water schoon en gezond houdt door de juiste hoeveelheid chloor gelijkmatig te verspreiden. De San Francisco spa wordt bovendien ook geleverd met een afdekhoes die de warmte vasthoudt en voorkomt dat vuil zich op het water verzamelt.

Alle Lay-Z-Spa modellen van Bestway (AirJet™, AirJet Plus™ en Hydrojet Pro™) zijn uitgerust met Freeze Shield™-technologie waardoor je ook in de wintermaanden van je spa kan genieten! Het innovatieve verwarmingssysteem voorkomt bevriezing en beschadiging van interne onderdelen door automatisch in te schakelen wanneer de buitentemperatuur 6° C bereikt en uit te schakelen wanneer de temperatuur 10° C bereikt. Kom alles te weten over dit verwarmingssysteem in onderstaande video:


Weet je niet waar je moet beginnen bij het onderhouden of aankopen van een spa of spa? Marcel helpt je een keuze te maken in het assortiment opblaasbare spa's en geeft je zijn beste tips en advies voor het onderhouden ervan. Neem snel een kijkje in onze bubbelgids!


Over Bestway:
Toegewijd om plezier in het leven van mensen te brengen, met innovatieve en hoogwaardige producten maakt Bestway momenten van welzijn en gezelligheid mogelijk, voor mensen van alle leeftijdsgroepen, overal ter wereld.

Product specifications

Actual water flow: 1,325 L/h
Color: Grey
Dimensions - Water capacity (in l): 1180
Form: Square
Heating up time: 1.5 - 2.0 degrees per hour
Height in cm: 71
Included accessories: Filter pump, Tarpaulin, Filter cartridge, Reparation kit, Chlorine dispenser
Length in cm: 230
Number of persons: 7
Product group: Spas
Product series: Lay-Z
Section: Spas
Technical data - Number of jets: 180
Voltage: 220 - 240 V
Width in cm: 230
Weight: 98.482 kg
Contents: 1 pc
Dimensions: 230L x 230W x 0H cm
Package dimensions: 79L x 109W x 84.5H cm