Drukspuit-5-liter-comfort

GARDENA Comfort drukspuit uit display - 5L

GARDENA Comfort drukspuit uit display - ...

€ 39,40
per stuk (incl. btw)

GARDENA Comfort drukspuit uit display - 5L

GARDENA
Art. nr. 98121
Eindereeks product

€ 39,40 per stuk (incl. btw)

  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Comfort drukspuit uit display - 5L"

  • Met grote vulopening
  • Op accu werkende plantenspuit voor huis en tuin met slimme extra opening
Met de drukspuit 5 l Comfort van GARDENA ben je goed uitgerust voor diverse plantverzorgingstaken in jouw tuin. Gebruik de spuit om jouw bloemen, struiken of zelfs bomen nauwkeurig te behandelen, of het nu gaat om sproeiberegening, bemesting of gewasbescherming, chemisch of organisch. Voordat je begint, bouw je druk op in het reservoir van 5 liter door de handige D-handgreep omhoog en omlaag te pompen. Omdat de spuitfles ook voorzien is van ergonomische schroefdraad in de voet, hebt je tijdens het pompen altijd een stevige standaard.

Voor het maken van jouw eigen biologische plantenbehandelingen zijn recepten en een bijbehorend nylon filter inbegrepen. Met dit filter kan je eenvoudig een netelbrouwsel uitzeven en dit vervolgens als sproeimiddel gebruiken tegen ongedierte zoals bladluizen. Het vulproces wordt aanzienlijk eenvoudiger gemaakt door de conische opening van 12 cm.

Wanneer alles klaar is voor het sproeien, kan je de ergonomisch geplaatste schouderband gebruiken om de drukspuit comfortabel te dragen. Op de kijkstrook kan je zien hoeveel vloeistof er nog in het reservoir zit. De spuitlans past zeer goed in de hand en heeft een vergrendelfunctie, zodat de drukspuit 5 l Comfort ook in dit opzicht zijn naam alle eer aandoet. Met de sproeistraal of de sproeinevel hebt je de keuze uit twee verschillende sproeipatronen om jouw planten flexibel te behandelen.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 1.94 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 22.8L x 16.2B x 51H cm