Comfort-FLEX-slang-19mm-3-4-

GARDENA 'Comfort Flex' tuinslang - 25m x Ø19mm

GARDENA 'Comfort Flex' tuinslang - 25m x...

€ 74,50
per stuk (incl. btw)

GARDENA 'Comfort Flex' tuinslang - 25m x Ø19mm

GARDENA
Art. nr. 36193

€ 74,50 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA 'Comfort Flex' tuinslang - 25m x Ø19mm"

  • Drukbestendig: 25 bar
  • 20 jaar garantie
  • 19 mm (3/4"), 25 m
De GARDENA Comfort Flex slang met Power Grip profiel staat garant voor de perfecte verbinding tussen slang en slangstuk. Dankzij de nieuwe technologie, grijpen ze in elkaar als tandwielen. Het Power Grip profiel vervult de wens van veel tuinbezitters: een betrouwbare verbinding met optimaal houvast. Een positief neveneffect van het verhoogde profiel: De slang is makkelijker op te rollen en glijdt goed. Dankzij het spiraalweefsel textiel met twee spiralen die werken in tegengestelde richtingen, is de slang drukbestendig en vormvast, maar ook Flexibel en gemakkelijk te hanteren. Raakt niet in de knoop en verdraait niet. Dit zijn de beste voorwaarden voor een comfortabel en Flexibel gebruik in jouw tuin.

Indien gewenst, systematisch uit te breiden met Original GARDENA System koppelstukken en besproeiingsproducten. De slang is vrij van schadelijke weekmakers (ftalaten) en zware metalen, en is natuurlijk UV-bestendig. De dikke wanden maken de slang bijzonder robuust en duurzaam.

Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 5.88 kg
Inhoud: 1 pc
Verpakkingsafmetingen: 38L x 38B x 19H cm