Snoeizaag-200-p

GARDENA snoeizaag '200 P' inklapbaar

GARDENA snoeizaag '200 P' inklapbaar

€ 50,09 € 45,62
per stuk (incl. btw)

GARDENA snoeizaag '200 P' inklapbaar

GARDENA
Art. nr. 36080
€ 50,09

€ 45,62 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA snoeizaag '200 P' inklapbaar"

  • 25 jaar garantie
  • Eenvoudig te gebruiken en ruimtebesparende zaag voor het snoeien van bomen
  • Impulsgeharde, messcherpe 3-zijdig geslepen tanden

Scoor 15% cashback op het Gardena snoeigereedschap!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/04/2024.

De inklapbare snoeizaag 200 P behoort tot de nieuwe generatie GARDENA zagen. Deze zaag heeft een totale lengte van 215 mm, en is daardoor een eenvoudig te gebruiken allrounder voor het afzagen van dikkere takken. Ideaal voor alle kleinere zaagklussen in de tuin en voor outdoor activiteiten.

De 200 P snoeizaag is lichtgewicht en zeer effectief. Het hard verchroomde zaagblad heeft impulsgeharde 3-zijdig geslepen precisie zaagtanden, wat zorgt voor snelle resultaten met weinig krachtinspanning en een bijzonder nauwkeurige zaagsnede. Inkerven is aanzienlijk vereenvoudigt en roest krijgt geen kans. Je kan deze zaag meenemen in de tuin, door deze veilig ingeklapt en vergrendeld in jouw broekzak, of aan jouw riem hangen. Als je de zaag nodig hebt, klap je deze gewoon weer open.

Met de vergrendelknop kan je het zaagblad in drie bladstanden vastzetten. Na gebruik, klap je de zaag weer dicht. Het zaagblad verdwijnt veilig in het fraai vormgegeven handvat. Tijdens het zagen, beschermt een stop op het uiteinde van het handvat jouw hand tegen wegglijden. Dit is bijzonder nuttig gebleken bij trekkende bewegingen en ondersteunt je bij een soepel verloop. Dankzij de ergonomische vormgeving, het iets hoekige handvat met softgrip componenten, ligt deze zaag comfortabel en veilig in jouw hand. De zaag kan veilig worden opgeruimd op een handige plaats door deze aan het ophangoogje op te hangen.

De garantietermijn bedraagt 25 jaar.
Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.38 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 29.1L x 6.4B x 2.8H cm