Cs-snoeizaag-300-pp-gebogen

GARDENA Combisystem snoeizaag '300 PP' gebogen

GARDENA Combisystem snoeizaag '300 PP' g...

€ 46,29
per stuk (incl. btw)

GARDENA Combisystem snoeizaag '300 PP' gebogen

GARDENA
Art. nr. 36076

€ 46,29 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Combisystem snoeizaag '300 PP' gebogen"

  • 25 jaar garantie
  • Optimale zaaghoek, zelfs in boomtoppen

Scoor 15% cashback op het Gardena snoeigereedschap!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/04/2024.

De GARDENA Combisystem gebogen snoeizaag 300 PP met een zaagblad van 315 mm kan flexibel worden gebruikt afhankelijk van waar je wilt zagen: als je takken onder handbereik wilt zagen, gebruikt je de snoeizaag eenvoudig als “normale” handzaag. De zaag ligt goed in de hand dankzij het ergonomische handvat met softgrip componenten.

Als je takken tot een hoogte van 5 meter wilt afzagen, vergroot je het bereik van de snoeizaag door een Combisystem telescoop steel te gebruiken (niet inbegrepen). Praktisch: plaats de Combisystem steel eenvoudig op de zaag. De veiligheidsvergrendeling garandeert een muurvaste verbinding.

De gezette zaagtanden met impulsgeharde tandpunten, aan beide zijden geslepen zorgen voor veilig zagen. Dankzij een speciale coating, is de CS gebogen snoeizaag 300 PP optimaal beschermd tegen roest. Afgezaagde takken kunnen eenvoudig weggehaald worden met de takhaak aan de bovenzijde van het zaagblad. Verder beschermt een stop op het uiteinde van het handvat jouw hand tegen wegglijden, ook bij trekkende bewegingen. Daarnaast komt deze snoeizaag met een ophangoogje en mesbeschermer om de zaag veilig te kunnen opbergen.

De garantietermijn bedraagt 25 jaar.
Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.41 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 55.6L x 11.5B x 5.1H cm