KRABBER-BA-M-9CM

WOLF-Garten krabber 'BA-M' - 9cm

WOLF-Garten krabber 'BA-M' - 9cm

€ 16,99 € 15,29
per stuk (incl. btw)

WOLF-Garten krabber 'BA-M' - 9cm

WOLF-Garten
Art. nr. 22754
Eindereeks product
€ 16,99

€ 15,29 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Opgelet! Nog maar 2 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "WOLF-Garten krabber 'BA-M' - 9cm"

  • Maakt harde en droge gronden voorzichtig los voor een goede toevoer van voedingsstoffen
De WOLF-Garten Multi-Star krabber BA-M is ideaal voor de grondbewerking van jouw tuin. Door de gebogen tanden in combinatie met het kleine werkoppervlak kan je preciezer werken. Hierdoor wordt de kans op beschadiging van omringende planten verkleind, waardoor de schraper een onmisbaar stuk gereedschap is voor groente- en bloementuinen.

Door de drie scherpe tanden is de krabber uitermate geschikt om de grond in jouw tuin open te scheuren, los te maken en te beluchten. Door de grond tussen de planten los te maken met de krabber, worden plantenvoeding en water beter opgenomen in de grond. Tegelijkertijd maak je onkruid met wortel en al los. De krabber bestaat uit 3-voudig verzinkt staal welke bijzonder slijtvast en roestvast is. De werkbreedte van deze krabber is 9 cm.

De aanbevolen Multi-Star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm (ZM 140), 150 cm (ZM 150) of 170 cm (ZM 170). Voor het fijne werk adviseren wij de Multi-Star® ministeel.

Over WOLF-Garten:
WOLF-Garten staat al tientallen jaren garant voor moeiteloos en plezierig tuinieren, biedt betaalbare producten van de hoogste kwaliteit met de nieuwste technieken, en overtuigt door een aantrekkelijk en tijdloos design.

Productspecificaties

Gewicht: 0.487 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 32L x 10B x 11H cm