Spa-schoonmaakset

Spa schoonmaakset

Spa schoonmaakset

€ 37,95
per stuk (incl. btw)

Spa schoonmaakset

Exit Toys
Art. nr. 201880136

€ 37,95 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk maandag 29/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 29/04 verzonden) ⚠️

Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Spa schoonmaakset"

  • Voorkomt de groei van algen en bacteriën
  • Voor snelle en eenvoudige reiniging
  • Inclusief chloordrijver
De spa schoonmaakset bevat de perfecte hulpmiddelen voor het schoonmaken van een spa. Deze set bestaat uit een handschoen met spons, borstel, schepnet, twee schoonmaaksponsen en een chloordrijver. Met deze schoonmaakset hou je de spa fris en schoon en voorkom je dat algen en bacteriën zich nestelen in het water.

Het schepnet en de borstel kun je zowel los als in combinatie met de bij te bestellen telescoopsteel gebruiken. De meegeleverde zwarte chloordrijver is voor chloortabletten van 2,5 centimeter. Deze lossen dankzij de drijver langzaam in het water op. Met de verstelbare draaiknop kun je zelf bepalen hoeveel chloortabletten er in een bepaalde tijd worden afgegeven.
Over Exit ToysBuiten beleven kinderen de mooiste avonturen. Bij EXIT Toys zijn ze ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor éxtra veel speelplezier. Want hoe stoerder, mooier en speelser het speelgoed, hoe liever kinderen ermee spelen. Juist daarom staat het ontwerp van de producten voorop bij EXIT. Ze gaan dus graag op zoek naar nét dat beetje extra. Coole accessoires, zoals een trampolinebasket of een overkapping voor op het zwembad, maken buitenspelen iedere keer weer een feest! En jij als ouder? Jij kan gerust zijn dat EXIT Toys veiligheid voorop stelt bij het maken van haar speelgoed.

Productspecificaties

Productgroep: Spa accessoires en onderhoud
Rubriek: Spa's
Substantie: Vloeibaar
Gewicht: 1.6 kg
Inhoud: 1 stuk(s)