dcm-bloemenmengsel-bijen-0-520kg

DCM bijen bloemenzaden - 520 g

DCM bijen bloemenzaden - 520 g

€ 11,95
per stuk (incl. btw)

DCM bijen bloemenzaden - 520 g

DCM
Art. nr. 201878071

€ 11,95 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 3 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "DCM bijen bloemenzaden - 520 g"

  • Tot 10 m²
  • Mengeling van 40 verschillende soorten bloemen (eenjarig en meerjarig)
  • Inclusief bodemverbeteraar
  • Lokt bijen

Lok bijen naar je tuin en bevorder de biodiversiteit met deze DCM bijen bloemenzaden. Deze mix is speciaal samengesteld om bijen, hommels en andere bestuivers aan te trekken en bevat meer dan 40 verschillende bloemenzaden van zowel eenjarige als meerjarige bloemen, zoals vingerhoedskruid, rode zonnehoed en dahlia.

De mix van bloemenzaden is gemengd met een organische bodemverbeteraar, die zorgt voor een betere verdeling van de zaden en het stimuleren van het bodemleven. Dit resulteert in gezondere planten die beter kunnen gedijen. Bovendien draagt het bij aan de biodiversiteit, zowel boven als onder de grond.

Creëer een bijenvriendelijke tuin en geniet van de prachtige bloemen en de waardevolle bijdrage aan het behoud van bestuivers. Met het DCM Bloemenmengsel Bijen trek je niet alleen bijen, hommels en andere bestuivers aan, maar zorg je ook voor een gezonde en bloeiende omgeving.


Over DCM
De Ceuster Meststoffen (DCM) wil elke hobby-tuinier en professionele tuinder optimaal ondersteunen met kwalitatieve, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen, en beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en organisch-minerale meststoffen.

Productspecificaties

Fabrikantcode: 1005438
Rubriek: Bloemen
Gewicht: 0.62 kg
Inhoud: 0.52 kg
Verpakkingsafmetingen: 5L x 16B x 27.5H cm