Lay-Z-Spa-71-x-26-1-80m-x-66cm-Fiji-AirJet

Bestway Lay-Z-Spa Fiji AirJet Opblaasbaar Bubbelbad Spa - 2-4 Personen

Bestway Lay-Z-Spa Fiji AirJet Opblaasbaa...

€ 640,07
per stuk (incl. btw)

Bestway Lay-Z-Spa Fiji AirJet Opblaasbaar Bubbelbad Spa - 2-4 Personen

Bestway
Art. nr. 201845868

€ 640,07 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Bestway Lay-Z-Spa Fiji AirJet Opblaasbaar Bubbelbad Spa - 2-4 Personen"

Na een lange dag is er niets ontspannender dan in warm, bruisend water te zakken, gewoon in je eigen achtertuin. De Lay-Z-Spa Fiji AirJet biedt een rustgevende massage-ervaring voor maximaal 4 personen, terwijl het tegelijkertijd snel en eenvoudig op te zetten is. Dit bubbelbad bereikt een temperatuur van maximaal 40°C (104°F) voor ultieme ontspanning terwijl je omringd bent door 120 AirJet-massagebubbels. Sluit eenvoudigweg de pomp aan en kijk toe terwijl het bubbelbad opblaast.

Kalmerend massagesysteem:
Het AirJet-systeem beschikt over 120 jets die bubbels vanaf de bodem van het bubbelbad vrijlaten, waardoor er een warme, bruisende bubbelomgeving ontstaat. Deze rustgevende bubbels helpen je te ontspannen en tot rust te komen, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis.

Duurzame constructie:
De opblaasbare wanden van dit bubbelbad zijn gemaakt van duurzaam, doorprikbestendig DuraPlus-materiaal, wat schade voorkomt. In vergelijking met PVC is het DuraPlus 3-laags materiaal 33% scheurbestendiger en 56% beter bestand tegen rekken. Deze interne constructie voorkomt uitzetting op de lange termijn, waardoor het bubbelbad keer op keer zijn vorm behoudt, ongeacht hoe vaak het wordt opgeblazen en leeggelaten.

Innovatieve winterbestendige technologie:
De meegeleverde Freeze Shield automatische verwarmingsfunctie voorkomt dat interne onderdelen bevriezen bij koudere temperaturen. Met innovatieve winterbestendige technologie houdt het systeem de interne temperaturen tussen de 6º en 10ºC (42º en 50ºF) om schade te voorkomen.

Veiligheid voorop:
Lay-Z-Spa is het enige merk op de markt dat een Ground Detection System omvat. Dit systeem zorgt voor aarding van het product en voorkomt mogelijke elektrische schokken als het elektrische systeem in aanraking komt met water, waarbij jouw veiligheid de hoogste prioriteit heeft.

Inbegrepen inhoud:
Uitgerust met een pomp die het bubbelbad snel opblaast, opwarmt, filtert en het massagesysteem regelt, is dit bubbelbad zowel eenvoudig als handig. De pomp is gemakkelijk vanuit het bubbelbad te bereiken en heeft bekerhouders voor drankjes en snacks. Ook inbegrepen is een ChemConnect dispenser die het water schoon en gezond houdt door de juiste hoeveelheid chloor gelijkmatig te verspreiden. Als kers op de taart wordt het Fiji bubbelbad geleverd met een versterkte afdekking die de warmte vasthoudt wanneer het niet in gebruik is en stof en vuil tegenhoudt.

Productspecificaties

Aantal personen: 4
Afmetingen - Watercapaciteit (in l): 669
Breedte in cm: 180
Hoogte in cm: 80
Kleur: Grijs
Lengte in cm: 180
Meegeleverde accessoires: Filterpomp, Afdekzeil
Opwarmingstijd: 1,5 - 2,0 graden per uur
Productgroep: Spa's
Productserie: Lay-Z
Rubriek: Spa's
Spanning: 220 - 240 V
Technische gegevens - Aantal jets: 120
Vorm: Rond
Werkelijke waterstroom: 1.325 L/u
Gewicht: 33.29 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 180L x 180B x 66H cm
Verpakkingsafmetingen: 47L x 74B x 62.5H cm
Product buitendiameter: 180 cm
Product binnendiameter: 132 cm