Accu-maaier-PowerMax-32-36V-P4A-set

GARDENA accu grasmaaier 'PowerMax 32/36V' - 32cm

GARDENA accu grasmaaier 'PowerMax 32/36V...

€ 420,00 € 249,65
per stuk (incl. btw)

GARDENA accu grasmaaier 'PowerMax 32/36V' - 32cm

GARDENA
Art. nr. 201838434
Eindereeks product
€ 420,00

€ 249,65 per stuk (incl. btw)

Bespaar 41%
Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
11 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA accu grasmaaier 'PowerMax 32/36V' - 32cm"

  • Capaciteit werkgebied: 200 m²
  • Geluidsdrukniveau (LWA): 85 dB(A)
  • Wendbaar, lichtgewicht
  • Maaibreedte: 32 cm
  • Maaihoogte, min-max: 20mm - 60mm
Ligstoel of grasmaaier? Tijdens de warme maanden zal de beslissing voor je een stuk gemakkelijker zijn als maaien niet langer een vervelende taak is. Zeker als je weet dat je daarna van een perfect gemaaid gazon kan genieten.

De wendbare, krachtige GARDENA PowerMax™ 32/36V P4A (2 x 18V) is de perfecte grasmaaier op accu voor kleinere gazons. De grasmaaier is compatibel met alle accusystemen van de POWER FOR ALL ALLIANCE. Afhankelijk van het type accu dat wordt gebruikt, kan het product tot 200 m² gazon maaien.

Het speciaal geharde mes staat voor een optimaal snijresultaat. De werkbreedte is 32 centimeter. De maaihoogte kan dankzij QuickFit eenvoudig op tien verschillende niveaus worden ingesteld - simpelweg drukken en draaien. Extra graskammen aan de zijkanten zorgen ervoor dat ook het gras langs muren en stoepranden perfect wordt gemaaid. Het ErgoTec hadvat ligt comfortabel in de hand en maakt het eenvoudig om de grasmaaier te duwen. Een duidelijk zichtbare LED-indicator op het apparaat geeft het huidige laadniveau van de accu weer.

Het CNC-systeem staat bovendien voor efficiënt snijden en opvangen. Dankzij het opvouwbare frame is de grasmaaier gemakkelijk te vervoeren en compact op te bergen. Door de geleide luchtcirculatie en ideale positie van de opvangbak past er bovengemiddeld veel maaisel in de maaiopvangbak, waardoor je deze zelden hoeft te legen en dus kostbare tijd bespaart.

De accugrasmaaier PowerMax ™ 32/36V P4A is klaar voor gebruik en wordt geleverd met een snellader en twee 2,5 Ah 18V POWER FOR ALL accu's. Hij is compatibel met alle 18V-accu's van de POWER FOR ALL ALLIANCE, een van de grootste merkoverschrijdende accu-allianties van toonaangevende fabrikanten. Deze accu's kunnen worden gebruikt voor tal van apparaten in huis en tuin. Je bespaart dus geld en blijft flexibel! Koop je het product liever met het accusysteem? Geen probleem - dan is de gebruiksklare set de juiste keuze voor jou. Passie aangedreven door GARDENA - Tuingereedschap op accu dat je de vrijheid geeft om te creëren.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 11.54 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 66L x 38B x 34.5H cm