ClickUp-vogelbad-E3

Gardena ClickUp! vogelbad E3

Gardena ClickUp! vogelbad E3

€ 21,99
per stuk (incl. btw)

Gardena ClickUp! vogelbad E3

GARDENA
Art. nr. 201838422
Eindereeks product

€ 21,99 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Opgelet! Nog maar 2 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Gardena ClickUp! vogelbad E3"

Het ClickUp! BirdBath van GARDENA biedt de vogels in de buurt een plek waar ze zich thuis voelen.

Het BirdBath is onderdeel van het ClickUp! all-season lifestyle-systeem dat wordt gekenmerkt door de praktische One-Click-koppeling. Hierdoor kunt u het BirdBath met slechts één klik bevestigen aan een ClickUp!

Steel voor de tuin, of de ClickUp! BalconyClamp voor het balkon (beide afzonderlijk verkrijgbaar). De koppeling tussen de twee elementen van het kliksysteem is stabiel en wiebelt niet. Met het elegante ontwerp is het kleine vogelbad een aanwinst voor de tuin of het balkon. Het BirdBath, met een diameter van 25 centimeter, is van hoogwaardige kunststof gemaakt. Hierdoor is het uv-en vorstbestendig. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken. Mussen, mezen en roodborstjes kunnen het vogelbad het hele jaar door als drinkplaats gebruiken. En als het warmer wordt, nemen ze graag een verfrissend bad.

Het ClickUp! BirdBath krijgt van GARDENA 5 jaar garantie.

Over GARDENA

GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, Gardena heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.47 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 26.4L x 9.4B x 26.8H cm