Platinum-Sun-Shade-Schaduwdoek-rechthoek-3-0-x-5-0-x-3-0-x-5-0m-kleur-Zand

Platinum schaduwdoek L500 x B300 cm - Zandkleurig doek tegen schaduw

Platinum schaduwdoek L500 x B300 cm - Za...

€ 149,00
per stuk (incl. btw)

Platinum schaduwdoek L500 x B300 cm - Zandkleurig doek tegen schaduw

Platinum Sun & Shade
Art. nr. 201837880

€ 149,00 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Opgelet! Nog maar 2 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Platinum schaduwdoek L500 x B300 cm - Zandkleurig doek tegen schaduw"

  • <br/> Afmetingen: 3x5m
  • Kleur: zandkleurig
  • rechthoekige vorm
  • Dichtheid stof: 285g/m²<br/>

Het Platinum Sun & Shade Coolfit® schaduwdoek rechthoek 500x300cm in de kleur Zand is zeer veelzijdig en een echte zomerse must-have voor je tuin of terras. 🌞

De open structuur van het doek zorgt voor een aangenaam en ruimtelijk gevoel. Bovendien is het zonnedoek water- en luchtdoorlatend waardoor je het doek van maart tot september buiten kan laten hangen. Zo hoef je het schaduwdoek niet voortdurend af te breken bij regenweer en opnieuw te monteren, da’s handig!Dankzij het zonnezeil kan je een lekkere siësta houden zonder dat je het risico loopt om als een kreeft wakker te worden. Je kan er ook een kinderzwembadje onder plaatsen zodat je kleintje heerlijk kan plonzen, maar wel beschermd wordt tegen die schadelijke uv-stralen. 😎

Wat zijn de sterktes van deze schaduwdoek? 👇
  • Stevig materiaal: het schaduwzeil is gemaakt van sterk HDPE geweven polyester stof van 285g/m²
  • Aangenaam ruimtelijk & verkoelend.
  • Kwalitatieve afwerking met brede randen.
  • Bevestigingsringen van hoogste kwaliteit RVS 316 AISI.
  • Optimale bescherming tegen schadelijke uv-stralen: biedt tot 95% uv-protectie
  • Weerbestendig en onderhoudsarm.
  • Vijf jaar garantie op de stof.
Hoe kies ik het juiste schaduwdoek voor mijn tuin?
  1. Bepaal de vorm van het schaduwdoek dat je wilt. Je kunt kiezen uit een rechthoekig, vierkant of driehoekig zonnezeil. Maar wat is de perfecte vorm voor jouw tuin?Een driehoekige schaduwdoek is geschikt voor kleinere ruimtes of ruimtes waar een rechthoekig schaduwdoek niet past. Dankzij hun driehoekige vorm passen ze beter in asymmetrische of hoekige buitenruimtes. Wil je graag een driehoekige schaduwdoek? Dan kan je kiezen uit verschillende variaties, zoals 90 asymmetrisch, 90 symmetrisch, gelijkzijdig of ongelijkzijdig.Een rechthoekige schaduwdoek biedt dan weer meer schaduwoppervlakte. Ze zijn ideaal voor patio’s of terrassen.Een vierkante schaduwdoek is een compromis tussen een driehoekig en rechthoekig zonnezeil. Ze bieden een goede balans tussen esthetiek en functionaliteit. Deze schaduwdoeken passen zowel in kleine als middelgrote ruimtes. Ze zijn ook wat makkelijker te installeren dan de driehoekige varianten.
  2. Meet de oppervlakte waar je het schaduwdoek wilt plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld je terras, balkon of tuin zijn. Houd rekening met de bevestigingspunten waar je het schaduwdoek wilt ophangen, zoals muren, palen of bomen.
  3. Trek van de gemeten oppervlakte een bepaalde afstand af om ruimte te laten voor het spannen van het schaduwdoek. Bij veel doeken is dit ongeveer 40 cm per zijde. Dus als je bijvoorbeeld een vierkant schaduwdoek van 3x3 m wilt, moet je een oppervlakte hebben van 3,4x3,4 m.
  4. Kies de afmeting van het schaduwdoek dat het beste past bij de berekende oppervlakte. Als je geen standaard afmeting kunt vinden die precies past, kun je ook een op maat gemaakt schaduwdoek bestellen bij Platinum.
  5. Kies de kleur en het materiaal van het schaduwdoek dat je mooi vindt en dat past bij je tuin of balkon. De Coolfit schaduwdoeken van Platinum zijn gemaakt van waterdoorlatend HDPE (high density polytheen), een duurzaam en slijtvast kunststofsoort. De kleuren variëren van wit tot zwart, met verschillende tinten ertussen.
Voor de garantie is het volgende belangrijk:
  1. Schaduwdoeken enkel van maart tot en met september buitenhangen
  2. Demonteren bij windkracht 6 of hoger
  3. Plaats geen hittebron in de nabijheid van je schaduwdoek, dit is een brandbaar materiaal!
  4. Het doek is te reinigen met een zachte borstel i.c.m. groene zeep
Indien blijkt dat het schaduwdoek niet correct onderhouden is, zal de garantie bij Platinum helaas vervallen. Verleng de levensduur van je schaduwdoek dan ook aan de hand van deze tips en lees de tekst aandachtig.
Over Platinum✅ Innovatie, kwaliteit en stijl gecombineerd✅ Nederlands design, parasols ontwikkeld door Nederlandse ontwerpers

Met een Platinum parasol, schaduwdoek of andere vormen van zonwering, haal je meer dan alleen bescherming tegen de zon in huis. Elk item is doordrenkt met functionaliteit, subliem design en een gebruikersvriendelijke bediening, waardoor je altijd verzekerd bent van de perfecte schaduw.
Nesling wordt Platinum!De schaduwdoeken van Platinum zijn niet zomaar schaduwdoeken; voorheen bekend onder het merk Nesling, hebben ze een gevestigde reputatie in kwaliteit en duurzaamheid. Elk detail is zorgvuldig overwogen om jouw buitenruimte te verrijken met een extra vleugje luxe. Het duurzame High Density Polyethyleen voor Deze schaduwdoeken en RVS voor de oogjes zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogwaardige materialen die ze gebruiken.

Platinum staat voor compromisloze kwaliteit. Dit zie je niet alleen terug in de stevige geweven stoffen die worden gebruikt, maar ook in de nauwgezette afwerking van elk detail. De schaduwdoeken worden geleverd met bevestigingsmaterialen van AISI 316 kwaliteit, het toppunt van duurzaamheid in de RVS-wereld.

Kies voor Platinum en geef jouw buitenruimte de bescherming en stijl die het verdient.

Productspecificaties

Kleur: Geel
Langste zijde in cm: 500
Materiaal: Polyethyleen, Hoogwaardig polyethyleen
Productgroep: Rechthoekige schaduwdoeken
Productserie: Coolfit
Rubriek: Schaduwdoeken
Stofdichtheid in gr/m²: 285gr/m²
Vorm: Rechthoekig
Gewicht: 5.33 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 22L x 32.5B x 38H cm