Trimmer-comfortcut-550-28

GARDENA elektrische turbotrimmer 'ComfortCut 550/28'

GARDENA elektrische turbotrimmer 'Comfor...

€ 105,00 € 91,08
per stuk (incl. btw)

GARDENA elektrische turbotrimmer 'ComfortCut 550/28'

GARDENA
Art. nr. 201801236
€ 105,00

€ 91,08 per stuk (incl. btw)

Bespaar 13%
Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA elektrische turbotrimmer 'ComfortCut 550/28'"

  • Comfortabel trimmen met intuïtieve bediening en praktische functies
  • Geluidsdrukniveau (LWA): 96 dB(A)
Comfortabel gras trimmen: dat is wat de Turbotrimmer ComfortCut 550/28 van GARDENA zo speciaal maakt. Op deze manier wordt de zorg voor jouw gazon veel gemakkelijker - zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen of gazonranden. Het lage gewicht van de ComfortCut 550/28 komt goed van pas. Je kan gemakkelijk lang in jouw tuin werken zonder vermoeidheid te voelen.

Bij aanvang kan je de Turbotrimmer eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften. Het handvat en de telescopische steel zijn verstelbaar zodat je een comfortabele houding kan behouden tijdens het werken in jouw tuin. Bovendien is de werkhoek van de trimmerkop verstelbaar. Dit is vooral handig wanneer je rond obstakels zoals een tafel snoeit. Bekijk ook eens de kantelfunctie van de kop waardoor de trimmer verandert in een graskantsnijder: op deze manier kan je moeiteloos de randjes langs tuinpad of omheining netjes houden. En maak je zich geen zorgen, jouw planten worden door de verwijderbare plantbeschermbeugel beschermd tijdens het trimmen.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 3.8 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 104.5L x 18.5B x 16H cm