Combisystem-multihark-set-fsc-100-

GARDENA Combisystem multihark 3-in-1 set met steel - 36,5cm

GARDENA Combisystem multihark 3-in-1 set...

€ 36,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA Combisystem multihark 3-in-1 set met steel - 36,5cm

GARDENA
Art. nr. 201800973

€ 36,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 4 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Combisystem multihark 3-in-1 set met steel - 36,5cm"

  • 25 jaar garantie
  • 3-in-1 multifunctioneel hulpmiddel voor vele toepassingen
  • FSC 100%
De combisystem-Multihark set van GARDENA zal zeker nuttig zijn in jouw tuin. Het unieke 3-in-1-gereedschap kan worden gebruikt voor harken, scheppen en zeven.

De Multihark helpt je een breed scala aan tuinwerkzaamheden uit te voeren in de hele tuinseizoen. Of je nu knipsels van jouw gazon of heg verzamelt, bladeren opveegt of gevallen fruit opraapt: de Multihark zal altijd een geweldige prestatie leveren. Dit geldt uiteraard ook als het veelzijdige tuingereedschap als zeef wordt gebruikt, of maak je grond los om bijvoorbeeld je planten opnieuw te planten.

De set bevat ook het bijpassende houten steel met een lengte van 130cm. Het hoogwaardige en elastische essenhout dempt trillingen en creëert een aangename werkomgeving. Bovendien is het gebruikte hout 100% FSC-gecertificeerd, wat betekent dat alleen hout uit goed beheerde bossen wordt gebruikt voor GARDENA-stelen. Je kan de steel ook gebruiken voor andere GARDENA-gereedschappen: de stelen in het GARDENA combisysteem kunnen worden gecombineerd met alle apparaten die ook deel uitmaken van het handige Combi-systeem.

De Multihark is gemaakt van hoogwaardig en stevig kunststof, waardoor hij lang meegaat. Deze hoge kwaliteit wordt ook ondersteund door de GARDENA-garantie van 25 jaar.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 1.5 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 45L x 37B x 19H cm