terrastegels-set-9-pcs-acacia-wood-plastic-base-lichtbruin-recht

Famiflora houten terrastegels acacia 30x30cm - rechte lat - lichtbruin/naturel - 9 stuks = 0.81m²

Famiflora houten terrastegels acacia 30x...

€ 26,99
per stuk (incl. btw)

Famiflora houten terrastegels acacia 30x30cm - rechte lat - lichtbruin/naturel - 9 stuks = 0.81m²

Famiflora
Art. nr. 201795837

€ 26,99 per stuk (incl. btw)

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Famiflora houten terrastegels acacia 30x30cm - rechte lat - lichtbruin/naturel - 9 stuks = 0.81m²"

  • Houten terrastegels acacia 30x30cm
  • Mozaïek
  • Kleur: lichtbruin/naturel
  • 9 stuks = 0,81m²
Set van 9 acacia hout (hardhout) kliktegels met een stijlvolle en sfeervolle uitstraling. Ideaal voor een makkelijke plaatsing voor op je balkon, tuin, sauna, of terras (geschikt voor elke binnen- of buitenruimte).

Kwaliteit
Doordat het hout niet in contact komt met de grond is deze extreem weersbestendig en heeft de tegel een lange levensduur. Het hout is bovendien al beschermd met een olielaag.
Opmerking: Hout is en blijft een natuurproduct. Zonlicht, vochtigheid en temperatuur kunnen allemaal kleurverschillen veroorzaken. Sommigen vinden deze veroudering mooi, anderen niet. Wenst u dit niet dan is een periodieke nabehandeling met een hardhoutolie aan te raden.

Montage
Aan de onderzijde van de terrastegels zit een kunststoffen kliksysteem. Hierdoor zitten de houten latten boven de grond en kan het water makkelijk weglopen onder de tegel. Het kliksysteem zorgt voor een snelle plaatsing zonder gereedschap en schroeven, zelfs al ben je zelf niet zo handig.

Kenmerken
- Afmeting per tegel: 30 x 30 cm
- Totale dikte van de tegel: 2.4 cm
- Houtsoort: Geïmpregneerd en geolied acacia hout - A grade
- Kliksysteem: kunststof
- Inhoud pakket: 9 tegels = 0.81m²
- Netto gewicht: 6.8 kg

Famiflora?
Uw tuin verdient de beste zorg en het beste onderhoud, bij Famiflora vind je een uitgebreid aanbod kwalitatieve tuingereedschappen en -benodigdheden om u een handje te helpen en uw werk gemakkelijker te maken...

Stroop die mouwen maar op, want het is weer tijd om in de tuin aan de gang te gaan! Er zijn altijd wel klussen om in de tuin te doen! Wij begrijpen dat u daar niet altijd ruimschoots de tijd voor heeft en helpen u daarom graag een handje. Bij ons kunt u namelijk terecht voor het meest uiteenlopende tuingerief, om het u nét even wat gemakkelijker te maken.

Tuingereedschap van top kwaliteit!
Over Famiflora

Sinds eind 2019 hebben we een samenwerking met Famiflora, dé koopjesgigant voor huis, tuin en dier met winkels in Moeskroen en De Panne. Of je nu op zoek bent naar prachtige planten voor je tuin, trendy decoratie voor je huis, of voeding en accessoires voor je geliefde huisdieren, Famiflora heeft het allemaal onder één dak en alles aan zeer scherpe prijzen. De fysieke winkels zijn bovendien 7 dagen op 7 open!

Productspecificaties

Gewicht: 6.8 kg
Inhoud: 9 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 40L x 30B x 30H cm