Combisystem-3in1-voegenkrabber-borstel

GARDENA Combisystem 3-in-1 voegenkrabber en borstel

GARDENA Combisystem 3-in-1 voegenkrabber...

€ 25,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA Combisystem 3-in-1 voegenkrabber en borstel

GARDENA
Art. nr. 201789789

€ 25,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
10 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Combisystem 3-in-1 voegenkrabber en borstel"

  • 25 jaar garantie
  • De flexibele en milieuvriendelijke 3-in-1 oplossing om patio’s grondig van onkruid te ontdoen
Vind je het verwijderen van onkruid en mos in jouw tuin, voortuin of oprit erg vervelend en uitputtend? Je bent niet de enige, want veel enthousiaste hobbytuinierders denken hetzelfde. GARDENA presenteert de combisystem 3-in-1 patioreiniger, het innovatieve, eenvoudige en veelzijdige gereedschap om onkruid te verwijderen dat ook voorzichtig omgaat met de flora en fauna in jouw tuin.

Drie functies worden gecombineerd in één gereedschap:

  1. Een dun en toch robuust roestvrijstalen mes maakt nauwkeurig en grondig gebruik mogelijk, met name in smalle spleten, bijvoorbeeld tussen strak aansluitende tegels op een terras of in de voortuin.
  2. Onkruid en mos groeien natuurlijk ook in bredere spleten. Dit is waar de driehoekige roestvrijstalen beugel van pas komt.
  3. De derde functie van de combisystem 3-in-1 patioreiniger is de metalen borstel. Die is speciaal ontworpen voor het verwijderen van mos en het opvegen van losgetrokken mosresten.

Deze puur mechanische methode om onkruid te verwijderen is niet alleen goed ontworpen, maar ook erg milieuvriendelijk. De roestvrijstalen boog en het dunne roestvrijstalen blad van dit handige combinatiegereedschap kunnen eenvoudig worden vervangen als ze na vele jaren gebruik versleten zijn.

De combisystem 3-in-1 patioreiniger kan worden gecombineerd met elke afzonderlijk verkrijgbare combisystem steel van GARDENA. Maak hier je keuze uit alle GARDENA stelen.

De garantieperiode is 25 jaar.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.29 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 23.5L x 13.4B x 5.3H cm