Telecut-heggenschaar

GARDENA heggenschaar 'TeleCut'

GARDENA heggenschaar 'TeleCut'

€ 68,49 € 61,64
per stuk (incl. btw)

GARDENA heggenschaar 'TeleCut'

GARDENA
Art. nr. 201773466
€ 68,49

€ 61,64 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Opgelet! Nog maar 2 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA heggenschaar 'TeleCut'"

  • 25 jaar garantie
  • Jouw verlengde arm bij de heg

Scoor 15% cashback op het Gardena snoeigereedschap!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/04/2024.

De TeleCut heggenschaar van GARDENA heeft uitschuifbare telescopische handgrepen die jouw bereik tot 20 centimeter vergroten. Je hebt geen ladder nodig en voorkomt onnodig strekken. Ondanks de verlenging staat de volledige kracht tot jouw beschikking. De messen hebben gekartelde randen om grotere oppervlakken met hoge precisie en zeer efficiënt te snoeien. Bovendien zorgen ze er voor dat bladeren en twijgen niet wegglijden tijdens het snoeien, maar in het snijgebied worden gehouden. De antikleefcoating zorgt ervoor dat er niks aan het mes blijft kleven.

Naast zijn geweldige functionaliteit maakt de TeleCut ook indruk met zijn ergonomie. De ErgoTec-handgrepen zijn zeer ergonomisch en bieden een goede grip. De briljante demping voorkomt onnodige weerstand en beschermt jouw gewrichten en handen beschermen. Je kan hierdoor langer doorgaan met snoeien en het lage gewicht van de aluminium handgrepen draagt hier zeker ook aan bij.

25 jaar garantie.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 1.33 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 75L x 22B x 5H cm