Tapijt-jute-gold-shine-jute-d115

Atmosphera vloerkleed 'Gold Shine' - Jute en goud - Rond - Ø115cm

Atmosphera vloerkleed 'Gold Shine' - Jut...

€ 29,99
per stuk (incl. btw)

Atmosphera vloerkleed 'Gold Shine' - Jute en goud - Rond - Ø115cm

Atmosphera
Art. nr. 201763079
Eindereeks product

€ 29,99 per stuk (incl. btw)

  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Atmosphera vloerkleed 'Gold Shine' - Jute en goud - Rond - Ø115cm"

Breng een vleugje verfijning en natuurlijke elegantie in je huis met het "Gold Shine" vloerkleed van Atmosphera. Dit decoratieve tapijt, met zijn prachtige gouden accenten, is ontworpen om je interieur een nieuwe uitstraling te geven.


Dit ronde vloerkleed ademt een Zen-sfeer in jouw huis, en nodigt uit tot ontspanning met zijn jutevezelweefsel en de prachtige gouden accenten. Perfect passend in trendy en bohemienachtige kamers, voegt het kleed een natuurlijke en warme uitstraling toe aan elke ruimte.


Creëer een stijlvol contrast door het te combineren met een donkerhouten Atmosphera salontafel. Houd er rekening mee dat elk tapijt uniek is, met variaties in kleur en ontwerp als gevolg van het handgemaakte karakter. Het vloerkleed wordt opgerold geleverd voor eenvoudig transport; geef het enige tijd om recht en vlak te worden.


Voeg met het "Gold Shine" vloerkleed de finishing touch toe aan je interieur en geniet van de harmonieuze samensmelting van natuurlijke schoonheid en subtiele luxe. 🌟🏡

Productspecificaties

Gewicht: 2.467 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 10L x 10B x 115H cm