Doppindaslinger-350gr

Bûten Food - Slinger met doppinda's - 350 gr

Bûten Food - Slinger met doppinda's - 35...

€ 3,65
per stuk (incl. btw)

Bûten Food - Slinger met doppinda's - 350 gr

Deze slinger met knapperige nootjes is een echt feestje voor de vogels & je tuin!

Bûten
Art. nr. 201741134

€ 3,65 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Opgelet! Nog maar 2 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Bûten Food - Slinger met doppinda's - 350 gr"

  • Inhoud: 350 gr
Wil jij jouw gevleugelde vrienden een handje helpen tijdens de wintermaanden? 🐦 ❄ Deze slinger met knapperige pindanootjes is een echt feestje voor de tuinvogels!

Een pindanetje is een echte klassieker onder het winters vogelvoer. Deze pindanootjes zitten al in een kant-en-klare slinger die je enkel nog een plekje in de tuin/boom moet geven.

Eens de vogels deze nootjes gespot hebben, zal jouw tuin een drukbezochte plek worden om heerlijk te smikkelen. Bovendien ziet deze smakelijke slinger er ook nog eens superleuk uit in je tuin! Lets' get nuts! 🥜

Deze verpakking bevat 350 gr knapperige doppinda's.

Wist je dat: vogels die hier blijven overwinteren tot 10% van hun gewicht verliezen tijdens de wintermaanden? Serveer de tuinvogels een vliegend buffet van calorierijke mezenbollen om dit gewichtsverlies te compenseren ;) Of wat dacht je van een smakelijke cake met meelwormen en fruitstukjes als dessert? Bekijk hier ons assortiment vogelvoer en feeders/drinkschalen. Zorg ook steeds voor een lauw bakje met water zodat de vogels voldoende kunnen drinken zonder dat het water bevriest.

Zo kies je de perfecte plek voor de feeder!
• Hang de feeder hoog op aan de takken van de bomen of een voederstation zodat de huis- en buurtkatten er niet bij kunnen! Idealiter in de buurt van struiken of bomen met stekelige blaadjes of doornen.
• Hou de voederplaats schoon zodat er geen ongedierte op afkomt of de vogels ziek worden.

Elke vogel eet zoals hij gebekt is
Wist je dat vooral pimpelmeesjes verlekkerd zijn op vetbollen?! Mussen & vinken zijn dan weer dol op zaden & pinda's, en merels houden van zoete rozijnen.

Lees onze blog "Maak jouw winterse tuin klaar voor de dieren" voor nog meer tips van Marcel!

Over Bûten:
Dankzij Bûten voelen alle tuindieren zich welkom in jouw tuin of op het balkon! Van onze gevleugelde vrienden tot pluizige eekhoorns & stekelige egeltjes. Voor bijna elk tuindier hebben ze wel een aangepast huisje, voer of voederstation in het assortiment. Bovendien vind je er ook heel wat leuke tuincadeautjes!

Productspecificaties

Gewicht: 0.355 kg
Inhoud: 0.35 kg
Verpakkingsafmetingen: 8L x 8B x 60H cm