Clean-twist-mop-ergo-set-micro-duo

Leifheit CLEAN TWIST set met mop en emmer

Leifheit CLEAN TWIST set met mop en emme...

€ 49,99
per stuk (incl. btw)

Leifheit CLEAN TWIST set met mop en emmer

Leifheit
Art. nr. 201702862

€ 49,99 per stuk (incl. btw)

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Leifheit CLEAN TWIST set met mop en emmer"

  • Inzetklare complete set: telescoopsteel met gepatenteerd rotatiemechanisme, een emmer van 6 liter met centrifugeerpers en een micro-duo mop
  • Steel met gepatenteerd rotatiemechanisme voor gemakkelijk centrifugeren van de mop – zonder bukken, zonder vuil w
De set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo van Leifheit is precies wat je nodig hebt om alle soorten vloeren grondig schoon te maken. Deze set bestaat uit een telescoopsteel met gepatenteerd rotatiemechanisme, een 6-liter-emmer met centrifugeerpers en de micro-duo mop.
De telescoopsteel met rotatiemechanisme maakt gemakkelijk centrifugeren van de mop mogelijk – zonder noemenswaardige krachtsinspanning – terwijl je relaxed rechtop kunt blijven staan en niet met je handen in het vieze water hoeft. Als je de steel recht naar beneden drukt, gaat de centrifugeerpers van de emmer draaien, waardoor het vuile water en het vuil effectief uit de mop gecentrifugeerd worden. Met behulp van de centrifugeer-stopfunctie kun je de vochtigheidsgraad van de mop afstemmen op jouw wensen en de schoonmaakeisen die de vloer stelt. Wil je het centrifugeren stoppen? Gewoon de hendel op de steel van de mop inklappen. Met de nieuwe emmer gaat het centrifugeren beheerst en stabiel.
Dankzij het 360°-cardangewricht beweegt de CLEAN TWIST Disc Mop Ergo in alle richtingen, zodat ook zigzag wissen mogelijk is. En je komt met deze mop ook gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken zoals onder lage meubels. De telescoopsteel is verstelbaar van 109 tot 140cm en kan ingesteld worden op je optimale werkhoogte. Dat is wel zo rugvriendelijk! De emmer van deze set heeft een comfortabel hengsel en is daarmee gemakkelijk en veilig te dragen. Bijzonder praktisch: de in het hengsel geïntegreerde steelhouder voor de mop. De emmer is gemakkelijk en zonder knoeien leeg te gieten, dankzij de uitsparing aan de onderkant – voor gemakkelijk vasthouden – , de gietrand en de brede opening in het hengsel.

Productspecificaties

Gewicht: 1.96 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 46.6L x 26.5B x 26H cm