Naturecut-heggenschaar-fsc-100-

GARDENA heggenschaar 'NatureCut'

GARDENA heggenschaar 'NatureCut'

€ 37,10 € 33,39
per stuk (incl. btw)

GARDENA heggenschaar 'NatureCut'

GARDENA
Art. nr. 201700746
€ 37,10

€ 33,39 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
12 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA heggenschaar 'NatureCut'"

  • 25 jaar garantie
  • Goedgebalanceerde allrounder
  • Charmevol design
  • Ergonomische handgrepen
  • Ingebouwde taksnijder
  • FSC 100%

Scoor 15% cashback op het Gardena snoeigereedschap!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/04/2024.

De GARDENA NatureCut is een uitgebalanceerde allround heggenschaar en een echte alleskunner die duidelijk herkenbaar is aan zijn twee houten handgrepen. De handgrepen zijn 100% FSC-gecertificeerd en stralen een rustieke charme uit, wat dit populaire model duidelijk onderscheidt van andere heggenscharen.

Met de NatureCut weet je zeker dat de functionaliteit niet ten koste gaat van het geweldige ontwerp. De fabrieksgarantie van 25 jaar is het bewijs van een kwalitatief, duurzaam product. De scherpe, getande messen zorgen ervoor dat elke snede telt. Dit type mes zorgt ervoor dat altijd hoge prestaties worden bereikt, zelfs bij het snoeien van grote oppervlakken.

De ErgoTec handgrepen zijn rond, symmetrisch en ergonomisch gevormd - zodat de schaar altijd comfortabel in jouw handen ligt tijdens het snoeien. De zachte buffer is bijzonder praktisch, biedt geweldige demping, lage weerstand en maakt jouw werk eenvoudiger. Hierdoor kan je langer in de tuin werken zonder moe te worden - ongeacht of je een heg, struik of buxus snoeit. Takken snoeien gaat eenvoudig met de ingebouwde taksnijder. Dankzij de werkhoek van 20° worden de handen tijdens het werken altijd op veilige afstand van de heg gehouden, waardoor jouw handen niet worden bekrast.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.9 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 58L x 18B x 14H cm