Cage-cleaner-citroen-500ml-voor-het-reinigen-van-kooien-hokken-voederbakken-en-accessoires

The Pet Doctor Cage Cleaner Citroen - Dierenverzorging - Krachtige reiniger voor kennels, hokken, vogelkooien en reismanden - 500ml

The Pet Doctor Cage Cleaner Citroen - Di...

€ 8,95 € 6,27
per stuk (incl. btw)

The Pet Doctor Cage Cleaner Citroen - Dierenverzorging - Krachtige reiniger voor kennels, hokken, vogelkooien en reismanden - 500ml

BSI
Art. nr. 201665634
Eindereeks product
€ 8,95

€ 6,27 per stuk (incl. btw)

Bespaar 30%
Nu besteld, uiterlijk maandag 22/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 22/04 verzonden) ⚠️

9 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "The Pet Doctor Cage Cleaner Citroen - Dierenverzorging - Krachtige reiniger voor kennels, hokken, vogelkooien en reismanden - 500ml"

Deze kant-en-klare Cage Cleaner is de snelle en makkelijke oplossing voor het reinigen van kooien, hokken, voederbakken en accessoires. Het toegevoegde citroenextract maakt de spray ook geurverdrijvend. Neem eerst het meeste vuil weg. Daarna het product onverdund verspuiten en opnemen met een licht vochtige doek. Voor een langdurig frisse geur na het reinigen het product nogmaals verspuiten in de kooi. Niet toepassen op dieren.

Over BSI:

BSI is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad.

Productspecificaties

Gewicht: 0.51 kg
Inhoud: 0.5 l
Verpakkingsafmetingen: 9.8L x 6B x 26H cm