Solar-tuinlamp-Torino-8-Lumen

Luxform Torino solar tuinlamp op zonne-energie 42cm

Luxform Torino solar tuinlamp op zonne-e...

€ 17,99 € 16,19
per stuk (incl. btw)

Luxform Torino solar tuinlamp op zonne-energie 42cm

Luxform
Art. nr. 201658899
€ 17,99

€ 16,19 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Luxform Torino solar tuinlamp op zonne-energie 42cm"

  • Werkt op zonne-energie
  • Brandduur: 6 u
  • Geen elektriciteit nodig
  • Afmetingen tuinlamp: H: 42cm en Ø 7,5cm (bovenkant) en Ø 4cm (onderkant)
  • Lengte grondpin: 15cm
  • Kleur: grijs
  • Materiaal: kunststof, RVS en glas
  • Lichtopbrengst: 6 Lumen

Deze staande Torino tuinlamp van Luxform werkt op zonne-energie. Deze is ideaal voor het verlichten van paden, de deuringang of patio tijdens de donkere uren. Doordat deze lamp op zonne-energie werkt is deze milieuvriendelijk en heb je geen elektriciteit nodig in de tuin.
Je hoeft enkel de grondpin op de gewenste locatie in de bodem te duwen en de lamp een plekje te geven.

De verlichting op zonne-energie van Luxform is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om uw tuin te upgraden en mooier te maken. Onze milieuvriendelijke zonnelampen hebben geen elektriciteit nodig. Ze werken door energie rechtstreeks van de zon wordt opgevangen. Elke lamp heeft een technisch hoogwaardige zonnecollectorplaat die zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in zeer krachtige oplaadbare batterijen die 's nachts de verlichtingsarmatuur verlichten. Elke solarlamp werkt onafhankelijk van andere lampen en heeft geen kabels of transformator nodig. Daarom is zonne-verlichting bijzonder geschikt voor afgelegen plaatsen en plaatsen aan het water. Zet de lamp overdag op een zonnige plek. Deze armatuur is ook uitgerust met de solar-technologie All Year Round, wat betekent dat hij zich aanpast aan de capaciteit van de batterij die overdag is opgeslagen. De lamp geeft het maximale aantal lumen aan wanneer de batterij is opgeladen. Bij slechte weersomstandigheden en wanneer de batterij niet volledig is opgeladen, wordt de lichtopbrengst van de lamp aangepast. De lamp regelt de lichtopbrengst zodat er voldoende energie is om 6 uur lang te branden. Houd er rekening mee dat de helderheid van de lamp afhangt van de dagelijkse lading van de batterij. Na deze 6 uur schakelt de lamp automatisch over naar de DIM-modus.

Onderhoud:
Houd er rekening mee dat roestvrij staal een product is dat onderhoud nodig heeft. Om verkleuring te voorkomen, moeten de lampen elke 6 maanden worden schoongemaakt.

Over Luxform:
Luxform Lighting is specialist in verlichting, opgericht in 1978 en inmiddels actief in ruim 25 landen. Luxform Lighting is een totaalleverancier met een breed assortiment verlichtingsoplossingen voor zowel de professionele als de consumentenmarkt.

Productspecificaties

Gewicht: 0.705 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 7.4L x 7.4B x 42.7H cm
Verpakkingsafmetingen: 7.4L x 7.4B x 42.7H cm