Vlo-teek-stop-shampoo-200ml

The Pet Doctor Vlo en teek Stop Shampoo - Voor de afweer van teken, vlooien en andere insecten bij honden en katten - 200ml

The Pet Doctor Vlo en teek Stop Shampoo ...

€ 11,95 € 10,55
per stuk (incl. btw)

The Pet Doctor Vlo en teek Stop Shampoo - Voor de afweer van teken, vlooien en andere insecten bij honden en katten - 200ml

BSI
Art. nr. 201629687
€ 11,95

€ 10,55 per stuk (incl. btw)

Bespaar 12%
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
9 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "The Pet Doctor Vlo en teek Stop Shampoo - Voor de afweer van teken, vlooien en andere insecten bij honden en katten - 200ml"

Geschikt voor honden en katten. Deze shampoo zorgt ervoor dat uw huisdier geen last heeft van vlooien, teken, mijten en andere uitwendige parasieten. zonder chemische insecticiden: de werking op basis van dimethicone is louter mechanisch en berust op immobilisatie van de parasieten door blokkering van hun gewrichten. Werkt tijdens alle levensstadia (eitjes, larven, volwassen insecten). Gebruik 1 volle dop shampoo perkg lichaamsgewicht van uw huisdier.

Over BSI:

BSI is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad.

Productspecificaties

Gewicht: 0.25 kg
Inhoud: 0.2 l
Verpakkingsafmetingen: 5L x 5B x 16.5H cm