9-dagenbrander-wit-Wees-Gegroet-NF

Noveenkaars wit - Wees Gegroet

Noveenkaars wit - Wees Gegroet

Vanaf
€ 2,95
per stuk (incl. btw)

Noveenkaars wit - Wees Gegroet

Bouckaert Kaarsen
Art. nr. 190936
Vanaf

€ 2,95 per stuk (incl. btw)

Vanaf
Prijs/stuk
1 stuk(s)
€ 3,15
20 stuk(s)
Je bespaart 6%
€ 2,95
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Noveenkaars wit - Wees Gegroet"

  • Branduren: 216
  • Print: Wees Gegroet
  • Gemaakt van zuivere & plantaardige olie
  • Geurloos
  • Gebruik: binnenshuis
Noveenkaarsen branden negen dagen & nachten, vandaar dat ze ook wel 9-dagenbranders worden genoemd. Deze kaarsen worden vaak gebrand om troost/kracht te zoeken & speciale wensen te uiten tijdens moeilijke periodes (bv. ziekte, sterfgeval, examens...). Je kan ook een noveenkaars branden voor een familielid, vriend, kennis... en voor hen een wens doen. De noveenkaars is verbonden aan het noveen. Dit is een reeks van negen dagen waarbij men tot God bidt, vaak als voorbereiding op een feestdag (bv. het Pinksternoveen). De kaars zet het gebed kracht bij.

Op deze 9-dagenbrander staat het Weesgegroet, het gebed aan de Heilige Maagd Maria, afgebeeld.

Eigenschappen van onze noveenkaarsen:

Onze kwalitatieve noveenkaarsen zijn geurloos en gemaakt van zuivere & plantaardige olie. Je hebt dus geen last van zwarte rookvorming! De kaarsen zorgen een feeëriek vlammetje. Dankzij het beschermende omhulsel zijn noveenkaarsen ook relatief veilig om binnenshuis een plekje te geven.

Deze gebedskaarsen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar (met als toppers de rode & witte variant) maar ook met de afbeelding van diverse heiligen (bv. de heilige Rita, pater Pio...). Zo kan er gebeden worden tot verschillende heiligen met een specifiek doel of wens, waaraan die heilige verbonden is. 9-dagenbranders worden ook vaak gebruikt tijdens rouw- en herdenkingsmomenten (bv. Allerheiligen). Ze brengen licht in tijden van duisternis.

Deze religieuze kaarsen kunnen binnenshuis gebruikt worden in een kerk, kapel of in je eigen woning. Zet de negendagenbrander altijd op een veilige plek neer zodat er geen kinderen of huisdieren bij kunnen. Wil je de 9-dagenbrander buitenshuis gebruiken (bv. op een grafzerk)? Dan raden wij je aan om een kroon op de kaars te plaatsen, ter bescherming tegen regen & wind.

Productspecificaties

Aantal branduren tot... (in uren): 216
Aantal lonten: 1
Formaat: Groot
Kleur: Wit
Productgroep: Noveenkaarsen
Rubriek: Woondecoratie
Seizoen: Winter, Lente, Zomer, Herfst
Vorm: Rond
Gewicht: 0.5 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 6L x 6B x 17.5H cm
Verpakkingsafmetingen: 6L x 6B x 17.5H cm