AquaLiner-vijverfolie-PVC-voorverpakt-sterkte-0-5mm-6-x-8-m

AquaLiner® - bâche pour bassin - PVC, préemballé, plié, épaisseur 0,5mm - 6 x 8 m

AquaLiner® - bâche pour bassin - PVC, pr...

219,00 €
par unité

AquaLiner® - bâche pour bassin - PVC, préemballé, plié, épaisseur 0,5mm - 6 x 8 m

Ubbink
N° d'art. 201821858

219,00 € par unité

Commandé avant 16:00, envoyé aujourd'hui
N'hésitez pas, seulement 3 de pièces disponibles
  • Livraison gratuite à partir de € 35
  • Conseils personnalisés par nos spécialistes
  • Payer en toute sécurité
Payer en toute sécurité avec

Informations sur le produit "AquaLiner® - bâche pour bassin - PVC, préemballé, plié, épaisseur 0,5mm - 6 x 8 m"

  • Materiaal: pvc
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 8x6m
AquaLiner vijverfolie is gemaakt van thermoplast, een zacht polyvinylchloride, dit materiaal is soepel en waterdicht tegelijk.

Verkrijgbaar in meerdere diktes en afmetingen. Deze vijverfolie heeft een dikte van 0,5mm en afmetingen van 8x6m.

Hoe leg je vijverfolie aan?

1. Bepaal de vorm
Bepaal de locatie en de vorm van de vijver en markeer de omtrek. Je kan dit doe met paaltjes en een tuinslang bijvoorbeeld, in deze fase kan je nog correcties aanbrengen.

2. Uitgraven
Leg de uiteindelijke markeringen vast met loodrechte spadesteken. De aarde wordt laag voor laag uitgespit. De moeras- en/of laagwaterzones bedek je later met een laag van 10cm grind of vijversubstraat.

3. Onderlaag aanbrengen

Bij deze stap is het belangrijk dat je alle scherpe voorwerpen en wortels uit de grond moet verwijderen. Breng een laag zand aan boven de laag waar je de folie op wilt leggen. Het wordt aangeraden om materiaal te gebruiken wat robuust is en gebruik maakt van niet-rotend synthetisch materiaal.

4. Folie aanbrengen

Spreid de vijverfolie uit over het vijvergat. De folie dient een overlap te houden van ca. 30-50cm rond het gat, de folie zal geleidelijk zelf de vorm aanpassen als er water in de nieuw aangelegde vijver komt. Hierdoor is het belangrijk dat je de folie aan de rand niet plat legt en met aarde bedekt worden maar om deze met een capillaire afsluiting in te bouwen.

5. Oever afwerken

Gefeliciteerd met de aanleg van je nieuwe vijver! Werk de rand af met begroeiingsmatten of begroeiingstassen, zet hier plantjes in en als de planten enige tijd zijn aangeworteld, zullen de folieranden niet meer zichtbaar zijn en netter afgewerkt ogen.

Over Ubbink

Ubbink is toonaangevend in de voorziening van alles wat met vijvers, decoratieve elementen en filtersystemen te maken heeft. Door de technische en technologische ervaring is Ubbink marktleider geworden in Europa voor alles rondom waterpartijen en zwembaden. Ubbink beloofd excellence in water lifestyle!

Spécifications

Poids: 30 kg
Contenu: 1 pc
Dimensions de l'emballage: 15l x 43w x 56.5h cm