Grill-briketten-van-de-chef-7-5Kg

Chef's grill briquettes 7,5Kg

Chef's grill briquettes 7,5Kg

€12.23
per unit

Chef's grill briquettes 7,5Kg

Famiflora
Art. nr. 201663322

€12.23 per unit

Temporarily unavailable
  • Free delivery from € 40
  • Tailored advice from our experts
  • Pay safe online
Pay safe with

Product information "Chef's grill briquettes 7,5Kg"

  • 100% natural

Famigrill briketten zijn echte energiebundels en daarom ook uitstekend geschikt voor het bereiden van barbecuegerechten die langzaam gegaard moeten worden ( = indirect barbecueën ).

100% natuurlijke briketten van de chef! 7,5kg verpakking

TIP Gebruik een barbecuestarter om uw barbecue sneller op te starten. Leg 2 à 3 aanmaakblokjes onderaan de barbecue. Vul de barbecuestarter voor ongeveer ¾ met Famigrill briketten. Steek de aanmaakblokjes aan en zet de barbecuestarter erboven op. Wacht ongeveer 20 minuten totdat de kolen wit van kleur zijn en de vlam boven de kolen uitkomt. Draai de barbecuestarter om en giet de hete briketten voorzichtig in de barbecue. Leg de grillrooster op de barbecue. Het barbecueën kan beginnen!



Over het merk

Sinds eind 2019 hebben we een samenwerking met Famiflora, dé koopjesgigant voor huis, tuin en dier met winkels in Moeskroen en De Panne. Of je nu op zoek bent naar prachtige planten voor je tuin, trendy decoratie voor je huis, of voeding en accessoires voor je geliefde huisdieren, Famiflora heeft het allemaal onder één dak en alles aan zeer scherpe prijzen. De fysieke winkels zijn bovendien 7 dagen op 7 open!

Product specifications

Product group: Barbecue charcoal and briquettes
Section: Barbecues
Weight: 7.5 kg
Contents: 7.5 kg